Sportfogadás kézilabda mérkőzéseken - a kézilabda fogadás szabályai és elvei

Cikkünkben szerettük volna számodra összefoglalni, hogy melyek a legfontosabb tudnivalók ahhoz, hogy sikeres sportfogadó legyél a kézilabda sportág területén. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy olyan releváns információkat gyűjts össze, amelyek révén megalapozott és jó döntéseket tudsz hozni a tippjeidet illetően.

Szerencsére már abban a korban élünk, ahol online szinte bármilyen szakterülettel kapcsolatos írott szakirodalmat el lehet érni, nincs is ez másként a sportfogadással sem. A következő sorokban egy alap útmutatást fogunk nyújtani számodra, ami jó kiindulópont lehet ahhoz, hogy el tudj mélyedni a későbbiekben a kézilabda fogadási stratégiák és statisztikák halmazában. Addig viszont olvasd át ezt viszonylag rövid útmutatót, ami segít, hogy képbe kerülj mindennel a kézilabda sportot illetően.

Legjobb operátorok kézilabda fogadáshoz 2021

# Bukméker Értékelés Ismertető Fogadási piacokBajnokság Bónusz Felkeres
1
22bet
5.0/5
22bet22+ 40+
35 000 Ft
Fogadj most
2
Wazamba
4.9/5
-4+ 6+
30 000 Ft
Fogadj most
3
Casinia
4.8/5
-12+ 46+
35 000 Ft
Fogadj most
4
20bet
4.8/5
20bet22+ 40+
35 000 Ft
Fogadj most
5
Rabona
4.7/5
Rabona25+ 35+
35 000 Ft
Fogadj most
6
18bet
4.6/5
18bet14+ 10+
40 000 Ft
Fogadj most
7
Bwin
4.5/5
Bwin27+ 4+
20 000 Ft
Fogadj most
8
1bet
4.5/5
1bet3+ 40+
40 000 Ft
Fogadj most
9
Powbet
4.5/5
-9+ 10+
150 000 Ft
Fogadj most
10
CampoBet
4.5/5
CampoBet25+ 35+
35 000 Ft
Fogadj most
11
Bet365
4.5/5
Bet36520+ 40+
15 000 Ft
Fogadj most
*A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
12
LibraBet
4.4/5
LibraBet25+ 35+
35 000 Ft
Fogadj most
13
Betinia
4.3/5
Betinia20+ 15+
35 000 Ft
Fogadj most
14
Zulabet
4.2/5
Zulabet22+ 35+
35 000 Ft
Fogadj most
15
Sportaza
4.0/5
-12+ 27+
35 000 Ft
Fogadj most
16
Unibet
4.0/5
Unibet10+ 25+
20 000 Ft
Fogadj most
17
FEZbet
3.9/5
FEZbet3+ 2+
35 000 Ft
Fogadj most
18
LV BET
3.9/5
LV BET10+ 39+
20 000 Ft
Fogadj most
19
Betfair
3.8/5
Betfair5+ 10+
8 000 Ft
Fogadj most
20
EnergyBet
3.8/5
EnergyBet9+ 39+
3 000 Ft
Fogadj most
21
MalinaCasino
3.8/5
-13+ 47+
35 000 Ft
Fogadj most

Ajánlunk néhány olyan bukmékert, ahol érdemes kipróbálnod a kézilabda sportfogadást

A következő blokkokban mutatunk neked néhány olyan sportfogadó irodát, ahol évek óta lehetősége van a sportfogadóknak kézilabda eseményekre fogadni. Akár mérkőzés előtt, akár mérkőzés közben szeretsz fogadni, az alábbi irodák jó része tetszetős fogadási piacokkal rukkol elő a kézilabda kedvelői számára. Nem fogjuk túl részletekbe menően elemezni a fogadóirodákat, de igyekszünk egy általános képet adni számodra, mely a kezdéshez fog segítséget nyújtani. Egyáltalán, hogy hol és merre indulj el. Megmutatjuk, hol van lehetőséged élőben fogadni, vagy akár élő stream által követni a mérkőzés eseményeket, vagy, hogy milyen bónuszok állnak rendelkezésre új játékosok számára.

Unibet

Talán a legjobb fogadóiroda a kézimeccsek tekintetében. Számos olyan liga és mérkőzés található a fogadási kínálatban, amely más irodáknál nem feltétlenül találhatók meg. Ha szereted átlátni a teljes piacot, és nem ijeszt meg a bőséges kínálat, akkor nyugodt válaszd az Unibet szolgáltatását.

Élőben és mérkőzés előtt is fogadhatsz az eseményekre, valamit az élő stream lehetőségek is igen gyakran elérhetők kézilabda mérkőzéseknél, így mondhatni a pálya széléről izgulhatsz végig egy-egy találkozót. A szorzók nem mondhatók kiemelkedőnek, de a fogadási lehetőség valamilyen szinten kárpótolnak ezért. Megtalálod az összes fontosabb piacot úgy, mint a mérkőzés végeredmény, hendikep fogadások, gólszám fölött / alatt, dupla esély vagy a páros / páratlan gólszám.

Ezek fényében már csak azzal kell tisztában lenned, hogy az új felhasználóknak nyújtott befizetési bónusz egy ingyenes fogadás 20 000 HUF -ig, ami azt jelenti, hogy ha esetleg elbuknád az első fogadásod, akkor legfeljebb 20 000 HUF-ig térítik vissza a veszteséged.

1xBet

Az 1xbet egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően az utóbbi évek hathatós marketing kampányának. Megtalálod a hazai bajnokságaink mérkőzéseit, ami igazi csemege lehet annak, aki tisztában van a magyar kézilabda történéseivel. Ha az európai topligák mérkőzései inkább a te asztalod, akkor se félj, mert meg fogod találni őket is. A teljes felhozatal elérhető, ha a férfi vagy női bajnokok ligája meccseti szeretnéd követni, vagy ha világeseményekre szeretnél fogadni, mint az Európa Bajnokság, Világbajnokság, vagy akár az Olimpia.

Első regisztrációdra most akár egy tetemes 30 500 HUF-os jóváírást is kaphatsz, ha ügyesen forgatod meg a befizetésed és megfelelsz minden feltételnek. Ez igazán kifizetődő lehet, mert egy komoly kezdőtőkét tudsz összekattintgatni jó tippjeid révén. Természetesen, ha mobilon szeretnéd véghez vinni fogadásaidat, akkor semmi ok az aggodalomra, hiszen a portálnak Android és iOS alkalmazásai is letölthetők.

Betclic

Egészen jó kis irodának mondható, ha a kézilabda fogadások palettáját vesszük górcső alá. Megtalálod a topligák mérkőzéseit, és az alsóbb osztályok mérkőzéseiből is találsz rengeteget, ha ezeknél érzed biztonságban magad a fogadást illetően. A francia bukméker annak fényében, hogy milyen szintű mérkőzésről beszélünk, akár 25-30 fogadási piacot is megnyit a felhasználók számára, ami egészen kiemelkedő tekintve a többi népszerű iroda felhozatalát.

Megtalálod többek között a gólok száma fölött / alatt, mérkőzés végeredmény, döntetlen tét visszajár és hendikep opciókat is. Ezekre akár élőben is fogadhatsz, így okozva magadnak kevesebb fejfájást. A kezdőbónusz a Betclic esetében egy 20 000 HUF értékű ingyenes fogadás, melynek megforgatási feltételeit a bónuszt leíró aloldalon találhatod.

William Hill

Az egyik legnagyobb bukmékernek számít az Egyesült Királyságban, ahol számos extrém fogadási lehetőségre lehet tippelni, de természetesen nem maradnak el a hagyományos labdarúgó, kosárlabda és kézilabda események fogadási lehetőségei sem. Ha szeretnél meggyőződni, hogy milyen színvonalon tárják elénk a kézilabda kínálatot, akkor mindenképp tekintsd meg az oldalt. Néhány perc és kattintás után körvonalazódik, hogy merre van az arra.

A legjobb európai ligák mérkőzései megtalálhatók, valamint a nemzetközi kupasorozatok eseményei is tálcán kínálva. Az élő fogadás is biztosított a portálon, így, ha nem szeretnéd mérkőzés előtt megtippelni az eredményeket, akkor alkalmazhatod nyugodtan a kivárásos taktikádat. a szorzók nem a legjobbak a többi oldalhoz képest, de a kínálat talán kompenzálhat ezért. Befizetési bónusszal nem kecsegtet a William Hill, hanem első fogadásos lehetőséget nyújtanak, így az első fogadásod tétjét turbózzák fel a felhasználási feltételeknek előírtan.

Sportingbet

A Sportingbet online platformja kiváló szolgáltatást nyújt a kézilabda meccseket illetően. A világszerte híres és népszerű eseményeket felteszik oldalukra és számos fogadási piaccal megfűszerezve kínálják a sportfogadók számára. Extraként a hazai női és férfi bajnokságok mérkőzései is helyet kapnak a repertoárban, mely valóban egyedi élményt nyújt a magyar felhasználók számára.

Ha szereted a magas szorzókat, melyek a hosszú távú sikeres és profitábilis fogadáshoz szükségesek, akkor a Sportingbettel nem fogsz nagyon mellélőni. A döntetlenek oddsai kimondottan magasnak számítanak. Ha szereted a sok eseményt és a széles piac kínálatot, akkor érdemes áttanulmányoznod az iroda által nyújtott lehetőségeket.

Ráadásul az újdonsül felhasználóinak egy legfeljebb 15 000 HUF értékű sportfogadási bónuszt is ajánlanak, melynek megforgatási feltételeiről az iroda honlapján olvashatsz bővebben.

 

A kézilabda fogadások használati útmutatója - avagy hogyan és mit tegyél?

Nagy szerencsénkre már olyan korban élünk, ahol lassan elfelejthetjük a hagyományos fogadási lehetőségeket a kézilabda meccseket illetően. Az online világ nagyon gyors fejlődése révén addig jutottunk, hogy fel sem kell állni a fotelből ahhoz, hogy mérkőzésre fogadjon az ember. Sőt, már arról is dönthetsz kedvedre, hogy mérkőzés előtt tippeled meg a végeredményt, vagy a mérkőzés közben szeretnél különböző eseményekre pénzt tenni. Az élő fogadások ugyanúgy megjelennek a kézi esetében is, mint mondjuk a kosárlabdánál. A piacok kínálata nem túl széles, de annál pörgősebb, hiszen a gólok csak úgy potyognak percről percre.

A legkiválóbb meccsekre már a nappalid kanapéjáról is fogadhatsz, attól függetlenül, hogy egy európai elit liga mérkőzését koveted az este folyamán, vagy egy távol-keleti liga meccsét tekinted meg kora délután.

Mivel egy elég dinamikus sportról beszélünk így az élő fogadásokhoz igencsak össze kell magadat szedni és csakis 100%-os koncentrációval szabad követni az eseményeket, hiszen egy hirtelen félrement döntéssel sok fájdalmat tudsz okozni magadnak, ha nem vagy ott fejben. Akár élő fogadás specialista szeretnél lenni, akár csak a mérkőzések előtti tippeket szeretnéd tökélyre fejleszteni, mindenképp érdemes tovább olvasnod még néhány hasznos információért, tanácsért.

A kézilabda fogadási piacai

Válaszd ki a kézilabda fogadáshoz a legjobb fogadási piacokat nyújtó operátort

A fogadási piacok megismerése nem igényel túl sok ráfordított időt, abban az értelemben, hogy képbe kerülj a szabályokkal és a működéssel. Az már kicsit komolyabb munkát igényel, hogy kiismerd milyen mérkőzéseken, milyen csapatok találkozóin, melyik piac lehet az optimális számodra. Most arról szeretnénk néhány szóban tájékoztatni, hogy mit jelentenek a Mérkőzés végkimenetele, a Dupla esély, a Döntetlen tét visszajár, vagy a Gólok száma fölött / alatt típusok.

A kézilabdát összehasonlítva más sportágakkal, látni kell, hogy itt nincs az a nagy kínálat, mint egy labdarúgó mérkőzésnél. Kézimeccseknél általában 10-15 fogadási piacról beszélhetünk a mérkőzések előtti piacokat tekintve is, ami valóban nem ad túl nagy mozgásteret. Viszont így jobban lehet koncentrálni, arra a kevés piacra és nem fog elkalandozni a figyelmed. A legáltalánosabb és legnépszerűbb piac a Mérkőzés végkimenetele, vagy más néven az 1X2 fogadás. Itt a három lehetőség közül kell kiválasztanod, hogy a hazai vagy a vendégcsapat nyeri a meccset, vagy esetleg döntetlennel zárul. A döntetlen ígyen magas 9-es oddstól megy felfelé, akár a 20-30 szoros szorzóig, attól függően, hogy milyen tudásbeli különbség van a két csapat között.

Az online kézilabda fogadás egyik jelentős piaca a gólszámra történő fogadás. Megtippelheted, hogy a mérkőzésen vagy a félidőben bizonyos gólszám fölött vagy alatt fognak dobni a csapatok. Ilyenkor érdemes előkeresni a statisztikákat és megnézni, hogy a kérdéses csapatok milyen mennyiségben dobálják, vagy éppen kapják a gólokat. Egy jól támadó és kevésbé jól védekező csapat esetén például érdemes a meghatározott gólszám fölé tenni a tippedet, ezt persze nehezítik az irodák oddsmesterei azzal, hogy alapból magasabb gólszámot határoznak meg. Tehát tisztában vannak ők is azzal, hogy sok gól várható egy ilyen mérkőzésen.

A Dupla esély piacot lehet még a népszerű piacok közé sorolni, ami ugyanúgy működik, mint a labdarúgás esetében. Kétesélyes fogadást tudsz tenni például arra, hogy a hazai csapat nyeri a meccset vagy esetleg döntetlen lesz a végeredmény. Ezt egy szorzó megtételével le tudod rendezni, így a három lehetőségből kettőt ki is pipáltál. Persze ezeknek az oddsai csak akkor számottevőek, ha alapból a mérkőzés végkimenetele sem teljesen egyértelmű. Egy nagyágyú és egy sereghajtó találkozóján, ha a favoritra mondjuk 1.10 az odds, akkor a dupla esélyes 1X fogadás sem lesz több ~ 1,08-nál.

Természetesen a hendikep fogadások sem maradhatnak ki a sorból. Ezek révén többnyire azt tippelheted meg, hogy az adott csapat legalább hány gólos különbséggel fogja megnyerni a találkozót, vagy fogja elbukni azt. Ezt a fogadást lehet akár adott félidőre is alkalmazni, amivel komolyabb rizikót vállalsz, de ezzel együtt magasabb oddsokat is tudsz elérni.

Ismertető a kézilabda élő fogadási lehetőségeiről

A kézilabda mérkőzésekről tudnivaló, hogy rengeteg gól esik. Nem ritka az egy percen belül eső 2-3-4 gól sem. Ennek értelmében érdemesebb az élő fogadási piacok közül kiszemelni néhányat a mérkőzés előtti fogadásokkal szemben. A kézi egy nagyon dinamikus és gyorsan változó sportág, már amit a mérkőzések alakulását illeti. Sokszor, ha az első félidőben vezet egy csapat 4-5 góllal, az még közel sem jelenti azt, hogy el is dőlt a találkozó. Mi magyarok nagyon jól tudjuk ennek a negatív oldalát, gondoljunk csak az elbukott női olimpiai döntőre a dánok ellen 2000-ben, ahol a második félidőben már 6 góllal is vezettünk, mégis 4! góllal kaptunk ki a végén.

Szóval érdemes olyan meccsekre fogadni, melyek alakulását akár élő stream-en, akár TV-s közvetítésen keresztül tudod követni, mert fordulnak elő igen nagy meglepetések. Nem árt az sem, ha tisztában vagy a kézilabda fogadási szabályokról egyes bukmékerek esetében. Mivel nagyon gyorsan pörögnek az események, ezért bizonyos irodáknál van lehetőség arra, hogy a rosszul kiértékelt eseményeket újra átnézzék és a valós eredmény és időpont fényében újraértékeljék.

Számos iroda nyújt élő stream közvetítést akár egyszerű bajnoki mérkőzésekről is, melyet érdemes figyelemmel követni, ha éppen az aktuálisan sugárzásra kerülő mérkőzésre tettél fogadást. Természetesen az irodák nagy része, ha élő streammel nem is, de élő online fogadási lehetőséggel teszi fel a kínálati listájára a kézi meccseket, így még, ha a helyszínen tekintesz is meg egy találkozót, akkor is tudsz fogadni a mobil böngészőn, vagy az adott iroda mobil alkalmazásán keresztül.

A legnépszerűbb kézilabda események

Tekintsük át, hogy milyen eseményekre lehet és érdemes fogadnod a sportágat illetően. A fogadóirodák kínálatában általában a legnépszerűbb események mind-mind megtalálhatók. Hiszen ezekre érkeznek a legnagyobb számban online fogadások. Az európai ligák világszerte a legerősebbnek számítanak, nem beszélve a férfi és női BL mérkőzéseiről. Az EHF kupa is rangos eseménynek számít, illetve nem szabad elfeledkezni a nemzetközi megmérettetésekről sem, mint az Európa Bajnokság vagy a Világbajnokság.

Hazánk férfi és női bajnoksága abban a tekintetben hajaz a többi európai bajnokságra, hogy itt is a két kiemelekedő csapaton túl a többiek versengenek a harmadik helyért és a kiesés elkerüléséért. Ráadásul a Bajnokok Ligájában is sokszor egészen nívós helyen tud végezni valamelyik magyar élcsapat. A férfiaknál a Veszprém és a Szeged csapatai küzdenek állandóan évről évre egymással, míg a nőknél a Győr és a Ferencváros gárdái az állandó riválisok.

Népszerű fogadási események közé tartoznak olyan piacok, mint a férfi kézilabda bajnokok ligája sportfogadás, vagy a női kézilabda bajnokok ligája végső győztes fogadás. Ha persze neked az alacsonyabb színvonalú, vagy kevesebb reflektorfényben úszó ligák, kupák mérkőzései szimpatikusabbak, akkor nyugodtan merülj el azon a területen. Teljesen mindegy milyen versenysorozatot szemelsz ki magadnak, a lényeg, hogy legyél teljesen tisztában a körülményeivel, statisztikáival és a mindennapi hírekkel. Ezek tudatában sokkal eredményesebb tudsz lenni, mint az átlag sportfogadók nagy százaléka.

Néhány ajánlás és jó tanács, nem csak kezdőknek

Hasznos tippek és stratégiák kézilabda fogadáshoz

Ha sikeres szeretnél lenni a kézilabda területén, mint profi sportfogadó, akkor teljes mértékben tisztában kell lenned a kézilabda fogadás szabályokkal. Nincs mese, a kezdés előtt bele kell tenned jó néhány órát vagy napot, míg kiismered magad ezen a területen. Hidd el, hogy megéri, ha hosszú távra tervezel. Így biztosan nem fognak érni meglepetések abból kifolyólag, hogy nem vagy tisztában valami nagyon evidens tudnivalóval a kézilabda sportfogadást illetően.

Fontos, hogy minden kiszemelt mérkőzés előtt áldozz akár néhány órát arra, hogy begyűjtsd a lehető legtöbb információt a meccsel kapcsolatban. Olyan információkra gondolunk, mint például az aktuális formája a csapatoknak, sérülések, átigazolások, egyáltalán melyik csapatnak számít jobban a mérkőzés, milyen meccse lesz a következő körben a csapatoknak és mikor. Ezek csak kiragadott példák, melyeket tanácsos felmérni mielőtt bármilyen döntést hozol, de persze a lista nem teljes. Sokáig lehetne sorolni, hogy milyen mérkőzést befolyásoló tényezők fordulnak még elő, de a legjobb, ha te ásod bele magad a történetbe és írod össze az online, vagy könyv formájában megtalálható szakmai anyagokból.

A lényeg, hogy felvértezd magad olyan tudással, melynek birtokában okos döntéseket fogsz tudni hozni a jövőben. Sokat segít, ha élőben tekintesz meg mérkőzéseket, hogy megismerd a kézilabda sport légkörét, vagy akár ki is tudsz menni egy-egy hazai férfi vagy női mérkőzésre, hogy átlásd ezt a miliőt. A mérkőzések előtti ismeretek begyűjtésére jó példa, hogy találkoztunk nemrégiben olyan mérkőzéssel, ahol a vendégcsapatnak Oroszországban kellett volna szerepelnie, de 6 játékosuk nem kapott beutazási engedélyt, így elég foghíjasan állt ki az egyébként nagy esélyes gárda, talán 2-3 cserével a kispadon.

Nos, nem árulunk el nagy titkot, hogy ki is kapott a favorit. Aki ennek tudatában fogadott a mérkőzésre, annak nagy “szerencséje” volt, hiszen még igencsak kecsegtető odds volt a mérkőzés előtt közvetlenül is a hazai csapatra.

Ha kezdőként vágod bele a fejszédet a kézilabda események fogadásába, akkor kezdésnek mindenképp az élő fogadásokat ajánljuk, ahol jobb képet kapsz a mérkőző felek erőviszonyairól és kevésbé fognak meglepetések érni. Érdemes a “Döntetlen tét visszajár”, vagy “Dupla esély” fogadási piacokat próbálgatnod, ahol minimalizálni tudod a veszteségeidet, ha még nem vagy nagyon tájékozott a témában.

Kicsit tapasztaltabb fogadóként megpróbálkozhatsz olyan vadabb tippekkel is, mint a kézilabda döntetlen fogadás. Ez akár 20-30-szoros oddsot is tud kínálni, persze ehhez nagyon pontosan fel kell mérni az erőviszonyokat. A sportág sajátossága révén igen kicsi az esély ezekre a típusokra, de persze előfordulnak, főleg komoly játékerővel rendelkező csapatok összecsapásain.

Egyéb népszerű sportok

Legjobb operátor
Back to Top