A legjobb online poker oldalak Magyarországon

Tarts velünk az alábbi cikkben, amiből megismerhetsz számos póker fajtát és operátort, ahol biztonságos és élvezetes játékra lelhetsz. A poker Magyarország online képviselői között csak olyanokat sorakoztatunk fel, amelyek kedvező feltételeket és változatos játékot kínálnak. Tájékozódj a szabályokról, egyéb tulajdonságokról és hasznos információkról, melyeket azért gyűjtöttünk össze, hogy elegendő tudással indulj neki az online póker világának.

Legjobb online póker oldalak 2022

# Bukméker Bónusz Póker játékok Freerollok Rakebacket Értékelés Felkeresés
1 Unibet póker
5.0/5
200 €
Póker játékok:
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Freerollok:
Óránkénti
Rakebacket:
Jutalmakat
5.0/5
Pókerezz!
2 Bet365 póker
4.9/5
365 €
Póker játékok:
 • Texas Hold’em
 • Omaha
 • Stud
Freerollok:
Napi
Rakebacket:
Hűség Klub
4.9/5
Pókerezz!
**A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek. Az ajánlattal kapcsolatos további részletekhez, kérjük, látogassa meg a weboldalt.
3 Bwin poker
4.9/5
30 000 Ft
Póker játékok:
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Freerollok:
Napi
Rakebacket:
40%
4.9/5
Pókerezz!
4 Partypoker
4.8/5
$30+ 100% bónusz 600 dollárig
Póker játékok:
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Freerollok:
Heti
Rakebacket:
40%
4.8/5
Pókerezz!
*Feltételek érvényesek! 18+; Kattints a "Pókerezz" hivatkozásra a részletekért.

Hogyan áll össze az általunk készített online pókertermek listája?

Az online poker magyar nyelvű képviselői között számos minőségi operátort találni, viszont nem mindegy, hogy mi alapján választjuk ki, hogy pontosan ki felel meg a követelményeknek, és pontosan mik is ezek a követelmények. Fontos például, hogy számottevő bónusz akciót ajánljanak, mint új játékos, hiszen így máris jobb kedvvel regisztrál egy játékos. Nem elhanyagolandó, hogy mennyien játszanak napi szinten a poker Magyarország oldalain. Fontos a biztonság is, ezért közel sem mindegy, hogy milyen fizetési metódusok közül tudsz választani a ki-és befizetéseket illetően.

A póker változatok széles tárháza is fontos, hogy minél sokoldalúbb legyen egy operátor. Ha csak egy fajta pokert tudsz játszani, az hosszú távon nem biztos, hogy sok izgalmat rejt magában. A versenyek sokfélesége is számottevő lehet egy operátor osztályozása kapcsán.

A póker kliens minőségi kérdései és a felhasználói élmény áttekintése

A választott póker kliens, vagy kaszinó platform esetén kiemelt fontosságú, hogy minőségi megjelenéssel, magas szintű ügyfélszolgálattal rendelkezzen. Ezeket kell a leggyorsabban megvizsgálni egy adott operátor esetén. Azonban, ha még további információkra van szükséged a döntést illetően, akkor érdemes olvasnod poker Magyarország online véleményeket is, amelyek valós játékosok tapasztalatait tükrözik, így mindenről árnyaltabb és realisztikusabb képet kaphatsz.

A legjobb magyar online poker termek

Ismerd meg röviden, hogy melyek a legismertebb pókertermek, ahol minőségi asztalokat és magasabb forgalmat találsz. Ráadásul nem kell aggódnod a biztonság miatt sem, mert ezek olyan operátorok, amik már régóta szerepelnek a piacon és folyamatosan kiemelkedő színvonalat képviselnek a póker szolgáltatás terén.

Unibet póker
Unibet póker

Az Unibet pókerterme mellett online kaszinót és sportfogadást is kínál. A pókerterem első befizetési bónusza azonban eltér a webhelyen elérhető többi jutalomtól. A legtöbb más első befizetési póker bónusztól eltérően az Unibet befizetés nélküli bónuszt biztosít. Fiók létrehozásakor ingyenes pénzt kapsz. Korlátoznak persze, hogy milyen játékokat játszhatsz az ingyenes pénzbónusszal, és mennyit nyerhetsz egyszerre. Ezután akár nagyobb mértékű üdvözlő bónuszt is kaphatsz, attól függően, hogy mennyit fizettél be. 100%-os bónuszt kapsz az első befizetéskor. Ezután felhasználhatod pénzeszközeid különböző kiemelkedő versenyeken való részvételre. Jelentkezhetsz eseményekre, hogy kvalifikáld magad többféle versenyekre.

*Feltételek érvényesek! 18+;
Bet365 póker
Bet365 póker

Tapasztalataink alapján a bet365 poker jó választás bármilyen téttel vagy tapasztalattal rendelkező versenyjátékosok számára. A mikro- és közepes tétű asztalok általában bőségesek a Texas Hold'emben és az Omahában, de ez a napszaktól függően változhat. Sok napi garantált versenyt láthattunk éjjel-nappal, és az élő szatellit versenyek kiválóan alkalmasak a nagyobb eseményekre való kvalifikációra. Ha csak a bet365 poker játékosok ellen szeretnél játszani, megteheted exkluzív bet365 prémium asztalaikon.

**A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek. Az ajánlattal kapcsolatos további részletekhez, kérjük, látogassa meg a weboldalt.
Betfair poker
Betfair poker

Az egyik legnagyobb online szerencsejáték operátor, ahonnan nem hiányozhat az online poker sem. A sportfogadás és online kaszinó mellett számos pókert játszhatsz, akár élőben, akár videó poker formájában. Persze a hagyományos online póker sem hiányozhat a kínálatból, óriási felhasználói bázissal és minőségi szoftverrel megtámogatva.

William Hill poker
William Hill poker

Az odaadó és lelkes pókerjátékosok számára készült William Hill poker valódi készpénzt kínál izgalmas online pókerjátékokban, beleértve a Texas Hold'emet, az Omahát és még sok más típust. A William Hill Players Club mindenkit megjutalmaz, a pókerben első lépéseiket megtevő kezdőktől a játékuk csúcsán álló professzionális online játékosokig.

888poker
888poker

A korábbi Pacific poker egy 2002-ben alapított online kaszinó platform. A 888poker kínálata olyan pókerjátékokat tartalmaz, mint a Texas Hold'em, az Omaha és a 7 Card Stud Poker, valamint a Sit & Go és a Tournament játékok. A termékek minden nagyobb platformon elérhetők, beleértve a PC-t, az Android- és az Apple-eszközöket. Rendelkezik egy mobilalkalmazással, amely mobil hozzáférést biztosít a többasztalos versenyekhez. A 888poker volt az első online pókerszolgáltató, amely bevezette a webkamera-integrációval ellátott pókerasztalokat, hogy tagjai jobban kommunikáljanak más játékosokkal, és ember közelibbé tegyék az általános játékélményt.

A legjobb online poker oldalak bónuszokkal

A bónuszok a legfontosabb eszközei az új játékosok behozására a póker világába. A szerencsejáték minden területén alkalmazott bónusz, ami számtalan módon váltható ki és számtalan formában érhető el, így szinte minden játékos megtalálhatja a maga számára szimpatikus ajánlatot. Az alábbiakban megismerheted a legnépszerűbb módjait és típusait az egyes bónusz akcióknak.

Regisztrációs/első befizetési bónusz

A legnépszerűbb bónusz, amelyet szinte minden pókeroldalon kínálnak. Általában az első befizetés ellenértéke. Az online pókeroldalakon a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt pókerbónusz a befizetési bónusz. Ezzel a bónusszal extra készpénzt, versenydollárokat, bónuszdollárokat, versenyjegyeket vagy freerollokat kapsz jutalmul valódi pénzes befizetésért. A legáltalánosabb beállítás a bónuszdollároknak a befizetése százalékában történő párosítása. Néha a pénzt egy összegben adják át neked, néha pedig kisebb részletekben.

Ha átalányösszegként kapod meg a pénzt, a bónuszalap visszavonása előtt egy végigjátszási követelmény lesz. Ez azt jelenti, hogy bizonyos mennyiségű pókert kell játszania a bónuszösszeg kifizetéséhez. A helyszínen lévő pénzed bármikor felveheted. Ha a bónuszpénzt lecsöpögtetik, kis részletekben kapod meg, amint teljesíted az átjátszási követelményeket. Ezzel a beállítással bármikor kiveheted a számládra felvett összes pénzt.

Rakeback bónusz

A rakeback korábban nagyon elterjedt volt az online póker világában, de egyre ritkább, legalábbis a hagyományos értelemben. A rakeback azt jelenti, hogy a pókerterem által a nap, a hét vagy a hónap végén a raked pénz egy százalékát megkapod a kezeidből. A rakeback segítségével teljesen kiegyenlítődhet a játékban, és a rakeback csekknek köszönhetően még így is profitot termelhetsz. A rakeback aránya általában néhány százalékponttól 40%-tól 50%-ig terjed.

Sajnos a rakeback (főleg azoknál a magasabb számoknál) meglehetősen ritka manapság, hacsak nem vagy hajlandó egy vadonatúj pókeroldalon játszani, amely nem rendelkezik túl nagy iparági hírnévvel. Ennek ellenére néhány megbízható pókeroldalon szerezhetsz valamilyen rakebacket, még mindig a legjobb bónuszokkal. Az online póker promóciók díjai azonban változnak. Ezenkívül egyes online pókeroldalak gyakori játékospontokat adnak a játékosoknak, amelyeket készpénzre lehet váltani. Bár ezt nem nevezik rakebacknek, gyakorlatilag ugyanaz.

Újratöltési bónusz

Az újratöltési bónuszok az első befizetés után jelentkeznek. Pénzt töltesz fel a meglévő számládra. Az ajánlat azoknak szól, akik kitartanak egy webhelyen, és szeretnek ott játszani, ráadásul még a hűséget is erősíti. Az újratöltési bónuszok nem olyan jelentősek, mint az első befizetési pókerbónuszok. Míg az első befizetési bónusz 100%-os jóváírást is jelenthet, addig az újratöltési bónusz 50 vagy 75%-ot érhet el. Az újratöltési bónusz nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy több pénzzel játssz, különösen, ha elégedett vagy egy korábban választott weboldallal.

Hűségprogramok és VIP klubok

Sok népszerűbb online pókeroldal kínál gyakori játékos pontokat vagy VIP jutalomprogramokat. Ezek a hűségprogramok pontokkal jutalmazzák a játékosokat aszerint, hogy mennyit játszottak és milyen téteken. A pontszámítások és a szint állapota általában a rake százalékából történik. Az FPP-ket (ezek a játékos pontok) a legtöbb pókerteremben számos dologra fel lehet használni. Ilyen felhasználási módok közé tartozik a versenyjegyek vásárlása, a készpénzre váltás, a kifizetés vagy a pazar ajándékok kiváltása.

Bad Beat Jackpotok

Ez egy olyan esély, amikor hasonló lapok, de mégis gyengébb kéz ellenében kap ki valaki és ilyenkor bánatpénzt kap a pókeroldaltól. Persze ennyire nem egyszerű a történet, mert sok akciónak kell az adott leosztásban szerepelnie mielőtt konkrétan kiderülne, hogy valóban egy bad beat-ről beszélhetünk, vagy csak szimplán balszerencséről.

Freerollok

A legjobb online pókeroldalak által használt egyik legerősebb marketingeszköz a freeroll. A freeroll egy olyan verseny, amelyen nincs nevezési díj egyik játékosnak sem, de van nyereményalapja. Néha a nyereményalap készpénz, néha pedig versenyjegyek vagy egyéb nyeremények. A freerollok általában elérhetőek az új játékosok számára, és gyakran befizetés nélkül. Hűségjutalomként vagy a ranglistákon elért bizonyos státuszokért is díjazásban részesülhetsz a freerollokon. A legtöbb legnépszerűbb online pókeroldal lehetővé teszi, hogy valódi pénzes befizetés nélkül kivegye a freeroll nyereményeit. Sok freerollnak nagy értéke van, mert előfordulhat, hogy a játékosok automatikusan regisztrálnak, és úgy döntenek, hogy nem játszanak.

A legnépszerűbb legális online póker játékok

Ismerkedj meg azokkal a póker típusokkal, amikkel a legtöbb helyen fogsz találkozni. Az online póker termek kiváló asztalain szinte minden ismert póker fajtát ki tudsz próbálni, így kipróbálhatod, hogy melyikhez van a legnagyobb érzéked.

Texas Hold’em

A texasi hold'em játék célja, hogy saját lapjaidat a közös lapokkal kombinálva a lehető legjobb ötlapos pókerkéz alakuljon ki. A Hold'em nem különbözik más pókerjátékoktól, mint például az ötlapos húzás. A játékosok kezei felépítésének módja azonban Texas hold'emben egy kicsit más, mint a draw pókerben. A Texas hold'em játékban minden játékosnak két lapot osztanak ki képpel lefelé. Több licitkör során további öt lapot osztanak ki képpel felfelé az asztal közepén. Ezeket a felfordított kártyákat "közösségi kártyáknak" nevezik. Minden játékos szabadon használhatja a közös lapokat saját lapjaival kombinálva egy ötlapos pókerkéz felépítésére.

Omaha

Minden játékosnak négy lapot osztanak ki képpel lefelé, szemben a Texas Hold'emben kiosztott két lappal. Ezután öt közös lapot osztanak ki. A játékosoknak kettőt kell választaniuk négy lapjuk közül, és mindkettőt használniuk kell, hogy a lehető legjobb kezet adják ki. Az Omahában fel kell használnod a 2 zárt lapodat, amikor a lehető legjobb kezed alakítod ki. Ha minden szív megjelenik a táblán, és a kezedben van egy szív ász és egy gyémántkirály, akkor a Texas Hold'emben flössöd lenne, viszont amikor Omahát játszol, egyszerűen csak egy ász magas kezed van, mivel mindkét kártyát használni kell.

5 Card Draw

A poker online asztalain egy igencsak általános típus az ötlapos póker. Az ötlapos húzás (más néven Cantrell-húzás) egy pókerváltozat, amelyet a póker legegyszerűbb változatának tartanak, és ez a videopóker alapja. Ennek eredményeként gyakran ez az első változat, amelyet az új játékosok megtanulnak. Általában otthoni játékokban játsszák, de kaszinóban és versenyeken ritkán. A változatot néhány online helyszín is kínálja, bár nem olyan népszerű, mint más változatok, például a hétlapos stud és a texasi hold 'em.

7 Card Stud

A 7 Card Stud egy időben az egyik legnépszerűbb játék volt a világ pókerjátékosai között, ma már általában vegyes játékú versenyek és készpénzes játékok részeként is megtalálható. A 7 Card Stud nagyszerű lehetőséget kínál a pókerkéz rangsor elsajátítására. A Texas Hold'emtől és az Omahától eltérően minden játékos megkapja a saját kezét, és a közös lapok nem részei a játéknak.

A 7 Card Stud célja, hogy a lehető legjobb ötlapos leosztást hozzuk létre hét lapból. A 7 Card Stud minden köre úgy kezdődik, hogy minden játékosnak két lefelé és egy felfelé lapot kap. A licitkör a kezdeti osztás után kezdődik, és minden játékosnak lehetősége van megadni, emelni vagy bedobni. A 7 Card Stud-ot általában limitált fogadási szerkezettel játsszák.

Razz

A Razz (Seven Card Stud, csak alacsony szinten játszható) egy olyan online poker fajta, amelyben a legjobb ásztól ötig tartó alacsony pókerkéz nyeri meg a potot a terítéskor. A Razz játékban a játékosok hét lapot kapnak a leosztás során, de csak a lehető legjobb ötlapos alacsony kéz kerül meghatározásra minden játékos számára.

HORSE

A HORSE játék meglehetősen népszerű számos szárazföldi és online pókerteremben és a World Series of Poker, valamint más élő pókerversenyek alapvető eseménye. A legrangosabb eseményeken való jelenléte miatt egyre népszerűbbé vált a szabadidős játékosok körében is. Kétségtelen, hogy a HORSE egy nagyon fejlett játék, mivel a játékosoknak ismerniük kell mind az 5 pókerváltozat szabályait ebben a vegyes játékban.

Erősen ajánlott megtanulni a szabályokat és egy kis gyakorlási időt minden póker játék változatban külön-külön, mielőtt megpróbálnál játszani ezzel a típussal. A HORSE 5 póker változatot tartalmaz, amelyek az alábbi sorrendben vannak forgatva:

 • H = Texas Holdem
 • O = Omaha
 • R = Razz
 • S = 7 Card Stud High
 • E = 7 Card Stud Eight vagy jobb

Mindegyik változat egy meghatározott ideig lesz játszva, mielőtt a következőre váltana.

Badugi

A szó legalapvetőbb értelmében a Badugi egy döntetlen pókerjáték, ami azt jelenti, hogy van némi hasonlóság az olyan játékokkal, mint a Five Card Draw vagy a 2-7 Triple Draw. A Badugi pókert általában hat játékossal játsszák az asztalnál, mint a legtöbb más játékot is. Egy osztó véletlenszerűen kerül meghatározásra, és a tőle balra ülő két játékos behelyezi a kis- és nagyvakot, akárcsak a Texas Hold'emben.

A vakok lerakása után az osztó négy-négy lapot oszt ki minden játékosnak, körbejárva az asztalt, és egyszerre egy lapot oszt. Miután minden játékos kapott négy lapot, felváltva teszik meg első téteiket. A játékosok megadhatják az eredeti tétet, vagy emelhetik azt.

Kaszinó / RNG póker játékok

Caribbean

A Caribbean Stud Poker a póker kihívását kínálja a játékosnak, de egy könnyebben játszható formátumot használ. Ezenkívül ez az első progresszív játék jackpot, amelyet asztali játékkal együtt kínálnak. Egy speciális asztalon játsszák, hasonlóan a blackjackhez, és ötlapos stud pókeren alapul. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan játsszon Caribbean stud pókert, hogy nyerjen.

Stud

A Stud póker a számos pókerváltozat bármelyike, amelyben minden játékos képpel lefelé és képpel felfelé fordított kártyák keverékét kapja több licitkörben. A Stud-játékok is jellemzően nem pozíciós játékok, ami azt jelenti, hogy az egyes körökben először fogadó játékos körről körre változhat (általában az a játékos, akinek a felfordított lapjai adják a legjobb kezet az éppen játszott játékhoz). Az egyes játékosoknak képpel lefelé kiosztott lapokat zárt kártyáknak nevezzük, ami a közönséges angol ász a lyukban kifejezést eredményezte bármilyen rejtett előnyre.

Video Poker

Egyszerű öt lapos poker, ahol a leosztott lapokból kell kigyűjtened egy nyerő kezet, kombinációt.

Pai Gow

A játékot szabványos 52 lapos paklival, plusz egy jokerrel játsszák. Hat játékos és az osztó számára terített asztalon játsszák. Minden játékos megpróbálja legyőzni a bankárt (aki lehet a kaszinó osztója, az asztalnál ülő többi játékos, vagy az osztóval együtt, mint bankártárs)

Oasis Poker

Minden leosztás elején a játékosoknak előtétet kell tenniük. Lehetőségük van bónusz fogadásra is, egy mellékfogadásra is. Ezután a játékosnak és az osztónak öt lapot osztanak ki. A játékos megvizsgálhatja a saját lapjait, de az osztó kártyái közül csak az egyik van képpel felfelé, a többi pedig lefelé. A játékosnak most lehetősége van tetszőleges számú kártyát eldobni, és új kártyákra cserélni a pakliban viszont ezekért a cserékért fizetni kell.

Red Dog

Két lapot osztanak le és minden játékos arra tesz tétet, hogy a harmadik lap a két első lap által meghatározott intervallumba esik-e. Lehet döntetlen is és persze bukás, vagy győzelem.

Élő kaszinó póker

A legizgalmasabb kaszinó játékok közé tartozik az élő poker online, ahol videós közvetítésen keresztül be tudsz ülni egy valódi asztalhoz, valódi osztóval. Főként az osztó, azaz a bank ellen játszol, de így is többfajta típusú pókert is játszhatsz. Az online poker magyar nyelvű felületein sokszor megtalálhatók az Evolution Gaming, vagy a Playtech élő asztalai, ahol Texas Hold’em vagy 7 card Stud poker is játszható.

Gyakori kérdések

☑️ Vannak valódi pénzes pókeroldalak?

Igen, sok. Az 1990-es évek vége óta léteznek valódi pénzes játékot kínáló online pókeroldalak, azóta is sokan jönnek és mennek. Jelenleg körülbelül tucatnyi pókeroldalon bízhatsz meg a valódi pénzes játékokat illetően. Ezeket a történetük, a kifizetések következetessége és az egyes oldalakra vonatkozó vélemények alapján lehet kiszűrni.

☑️ Melyik a legjobb online póker oldal?

A legjobb online pókeroldalnak számító oldal attól függően változik, hogy mi a legfontosabb az egyes játékosok számára. Úgy gondoljuk, hogy a nyereséges játékok, a könnyű befizetések, a nagy forgalom és a gyors, következetes kifizetések a legfontosabb tényezők egy online pókeroldal minősítésekor. Ezek alapján a fentiekben ismertetett oldalak közül választhatsz bátran.

☑️ Legális online pókerezni?

A válasz bonyolult, de nem teljesen lehetetlen az Európában élő pókerjátékosok számára. Az egyszerű válasz az, hogy szinte minden online szerencsejáték-törvény a szolgáltatókra összpontosít, nem pedig a játékosokra. Gyakorlatilag nem fordult elő olyan eset, hogy az online póker játékosait pusztán játék miatt vádolják. Mindazonáltal mindig bölcs dolog ellenőrizni az állam, terület vagy ország online szerencsejáték-törvényeit, mielőtt valódi pénzben játszanál.

☑️ Mire figyeljen egy kezdő pókerjátékos?

Ha éppen most tanulsz pókerezni, szerintem a legjobb online pókeroldal az egyszerű és egyértelmű. Kezdőként az első cél az legyen, hogy egyszerűen megértsd a játékszabályokat, és megszokd a szoftver működését. Ne akard, hogy a szoftver elvonja a figyelmed, amikor olyan döntést hozol, ami pénzbe kerülhet. Minden online pókeroldal rendelkezik játékpénzes móddal, ami szerintünk a legjobb az adott oldal szoftverének megismerésére.

☑️ Miért fontos a pókeroldal forgalma?

A legjobb online pókeroldalak áttekintésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy mekkora játékosforgalom érkezik az oldalra. A pókeroldal forgalmának nagysága közvetlenül befolyásolja a játékosok élményét, mivel minél nagyobb a forgalom, annál több asztal közül lehet választani. Egy olyan hatalmas oldalon, ahol akár több száz asztal futhat egyszerre, azt jelenti, hogy a játékosok kiválaszthatják a számukra megfelelő tétet. Ez megkönnyíti a „puhább” asztalok felismerését is, ahol könnyebben lehet valódi pénzt nyerni gyengébb ellenfelekkel szemben.

Legjobb operátor
Back to Top