A 22bet mobil - Android APK & iOS app

22bet Alkalmazás Letöltés

Ha eddig csak laptopon vagy asztali számítógépen ismerkedtél a sportfogadás rejtelmeivel, akkor itt az ideje, hogy szintet lépj és áttereld egy másik platformra a tevékenységet. A mobiltelefonnal történő sportfogadás már igen nagy piacot jelent világszinten, de még mindig sokan vannak, akik csak ismerkednek a területtel.

Most ebben a cikkünkben megmutatjuk, hogy a 22bet sportfogadást, hogyan tudod a mobilod segítségével használni. Tekints át rövid kis összefoglalónkat a lehetőségeidről és az egyes mobil specifikus kérdésekről.

  • Android kompatibilitás:4.1 Jelly Bean+
  • iOS kompatibilitás:iOS 8.0+
  • Windows kompatibilitás:Nem
  • Mobil barát weboldal:Igen
5.0/5 Élő stream és élő meccs statisztikák
22bet
Üdvözlő bónusz:
35000 Ft
Mobil oldal
*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Mobil oldal" hivatkozásra a részletekért.

Mit tud a mobil nézet?

A 22bet mobil platformja igyekszik egyre nagyobb szeletet kiragadni magának a sportfogadási piacból. Ennek értelmében egy jól összerakott felületről beszélhetünk, ami megjelenésben követi az asztali verziót a kisebb kijelző adottságainak megfelelően.

A funkcionalitást sikerül hasonlóra megtervezni, így az asztali verzió logikai felépítésének ismeretében gyorsan ki tudod magad ismerni a mobil felületen is. A fogadási piacok teljesen összhangban vannak és a mérkőzéslista sem szűkölködik hiányban. Egy szóval a teljes 22bet funkcionalitást megkapod, csak kicsiben.

Szerezd be a szuper gyors 22bet Android App-ot!

A weboldalon a mobil szekcióban megtalálod az Androidos mobilodra készített 22bet app-ot, melynek révén eléred a fogadási palettát és piacokat. Az oldalon találsz egy nagyon rövid leírást ahhoz, hogy hogy kell letöltened és telepítened a 22bet mobil apk-t. Egy rövid kis videó is segít, amely lépésről lépésre bemutatja a folyamatot az installálással és beállításokkal együtt.

Ezután, ha sikerrel jársz, már be is ütheted a felhasználói adataidat és bent is vagy a rendszerben. Semmilyen új regisztráció nem szükséges, ha már rendelkezel személyes fiókkal. A fogadást onnan folytathatod, ahol az asztali platformon abbahagytad.

22Bet telefonos app

22bet iOS App - a menő iPhone felhasználóknak

Az App store-ban, ha Magyarországról vagy bejelentkezve az Apple ID-d alapján, akkor nem fogod megtalálni a 22bet applikációt, mert sajnos korlátozások vannak az országgal kapcsolatban. Azonban kis trükközéssel megoldható, hogy letöltsd az alkalmazást és te is részese legyél a nagyszerű mobil applikációs élménynek. Az letöltés menetét megtalálod a weboldal mobil szekciójában, ahol lépésről lépésre szóló leírást kapsz az egész procedúráról.

Néhány perces pötyögéssel elérhetővé válhat számodra is az alkalmazás. A fogadási paletta megegyezik az asztali verzióval a mérkőzéseket és a fogadási piacokat tekintve. Amennyiben szeretsz élőben fogadni, akkor kedvedre való lesz az app, mert a teljes kínálatot megtalálod benne.

Mobilos extra tudnivalók

Érdemes tudnod, hogy a regisztráció és a bejelentkezés is minden probléma nélkül megoldható a mobil nézeten is. Nem kell külön beregelned, azért, mert már laptopon korábban létrehoztál egy felhasználói profilt. A telefonodon ott folytathatod a fogadást, ahol abbahagytad. Akár váltogathatod is a platformokat, egyszer mobilon egyszer laptopon jelentkezel be és teszel téteket.

Ajánlatos akár a hírlevélre történő feliratkozás is, hiszen ezen keresztül értesülhetsz a friss promóciókról. Nem ritkán lehetnek kimondottan mobil felhasználóknak szóló ajánlatok is, mint például egy adott mérkőzésre fogadj mobilon és a megtett összeget megtoldják némi plusszal. Ezekkel jó, ha tisztában vagy, mert sok kiegészítő keresetre lehet így szert tenni.

Foglaljuk össze mit tudtál meg a 22bet mobilos lehetőségeiről?

A fentiek alapján láthatod, hogy Magyarországról inkább csak a mobil böngészős megoldás játszik. A 22bet appok sajnos jelenleg nem elérhetők itthonról, de kis ügyeskedéssel meg tudod oldani, hogy letöltsd a megfelelő applikációt telefonodra. A lehetőségeid a mobil felületeken egyébként nem korlátosak.

Minden eseményt megtalálsz, amely a sportfogadási kínálatban szerepel, nem fogsz lemaradni egyetlen mérkőzésről sem. A mobil nézet csak a legfontosabb infókat jeleníti meg számodra, így gyorsan elnavigálhatsz a keresett fogadási piachoz. A sebességre sem lehet panasz, mert arra figyeltek a fejlesztők, hogy a mobilos felhasználók pillanatok alatt szeretnek elintézni mindent, és így van ez a fogadásokkal is.

Ha még nem próbáltad a felületet, akkor mindenképp tegyél egy próbát, de vigyázz, mert, ha egyszer rákapsz, akkor könnyen elvarázsol!

A 22bet mobil előnyei és hátrányai
Előnyei
  • Nézzen mérkőzéseket
  • Magyar nyelvű felület
  • Nagyszerű design
Hátrányai
  • Telepítési folyamat
22bet
35000 Ft
22bet Mobil App

Gyakran ismételt kérdések

☑️ Hogyan deríthetem ki, hogy elérhető-e a platform az országomból?

Az oldalt a lakhelyed, vagy a játék helyszíne alapján meghatározott ország törvényeinek megfelelően használhatod. Azt vedd figyelembe, hogy amikor a bukméker oldalát használod, akkor a Te felelősséged, hogy betartsd országod törvényeit.

☑️ Befizettem pénzt a számlámra, de nem látom, hogy megérkezett volna. Mi történt?

A számlád feltöltésekor a befizetett összegek szinte azonnal jóváíródnak, ha e-pénztárcás fizetést használtál. Azonban egy kicsit hosszabb lehet a pénz jóváírása, ha eltérő fizetési módokat használsz. Akár 24 órát is igénybe vehet, ha bankkártya vagy hitelkártya használatával fizetsz be pénzt.

A befizetések feldolgozásához szükséges idő többnyire a fizetési módtól függ, a portálnak erre nincs különösebb hatása. Ha úgy gondolod, hogy már biztosan meg kellett volna érkeznie az összegnek, akkor mindenképpen lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatos kollégákkal.

☑️ Fizethetek be pénzt ismerősöm, barátom kártyájával vagy e-pénztárcájával?

Erősen javasoljuk, hogy kerüld a sportfogadó irodák esetében a más számlájáról történő feltöltést. Csak olyan befizetési számlákat használj, amelyeknek tulajdonosa megegyezik a 22bet számla tulajdonosával. Ha mégis elköveted ezt a hibát, akkor valószínűleg mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül vissza fogják küldeni a befizetéshez használt számlára a kérdéses összeget.

☑️ Kaphatok egyéb bónuszokat, melyek nem befizetéshez kapcsolódnak?

A portálon megtalálható bónuszokat és promóciókat a Promóciók aloldalon keresztül érheted el. Itt részletesen leírásra kerülnek, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak a befizetési bónuszokon kívül. Ha a felsorolásban nem találsz kedvedre valót, akkor valószínűleg nincs ilyen opció.

☑️ Lehet korlátozni a megjátszott pénzösszeget az oldalon?

A fogadóiroda lehetőséget ad a játékosok számára, hogy korlátozzák számlájukat, egyenlegüket. Ennek például lehet olyan verziója, hogy limitet állítasz a befizetéseidre egy adott időszakban. Tegyük fel csak 50 000 HUF-al szeretnél egy hónapban játszani, akkor beállíthatod ezt az összeget, és ha lenullázod a keretet a hónap vége előtt, akkor addig nem tudsz újabb befizetést indítani.

További mobil értékelések
4.8/5
15000 Ft
Bet365 Mobil
4.7/5
20000 Ft
Unibet Mobil
4.6/5
20000 Ft
Betclic Mobil
Legjobb operátor
Back to Top