Mi is az az élő sportfogadás? Mi útba igazítunk!

Ma már szinte minden sportfogadótól halljuk, hogy élőben fogadta meg X vagy Y csapatot, amikor éppen két gól hátrányban voltak és a váratlan fordítás után bankot robbantottak. Hogyan is működik az élő sportfogadás, miként tudjuk beépíteni fegyvertárunkba, hogy segítse a meccs előtt megrakott fogadásainkat? Ha érdekel, akkor olvass tovább!

Mára minden Magyarországról elérhető sportfogadási oldal kínál élő fogadási lehetőségeket. A kisebb cégek által működtetett oldalak élő kínálatai az élő sportfogadás elterjedtével eleinte csak a legnagyobb labdarúgó ligák legrangosabb mérkőzéseire terjedt ki, ám mára szinte minden sport élő mérkőzésére találunk élő fogadási lehetőségeket, még a kisebb ligák, labdarúgó másodosztályok rangadóira is.

Az elő fogadás lehetősége a legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, hogy akkor fogadhatunk egy adott mérkőzésre, miután az már elkezdődött. Ezzel ellentétben ugye a hagyományos, pre-game sportfogadás esetén tétünket csakis a mérkőzés kezdetéig tehetjük meg. Ha szereted a sportokat és szereted hajszolni az adrenalint, úgy az élő fogadást neked találták ki, hiszen nincs is jobb annál, mint kedvenc csapatodnak szurkolni, miközben pénzt is lehetőséged van nyerni.

Az alábbiakban meg fogjuk vizsgálni az élő fogadások előnyeit a meccsek előtt megtett pre-game fogadásokkal szemben. Ki fogunk térni az élő szorzókra és az élő oddsok mozgásának összetettségére. Megvizsgáljuk a korai kifizetési lehetőségeket (cash out), illetve a gyorsfogadási lehetőségeket, amelyek a különbséget jelenthetik egy gyorsan és sikeresen megtett fogadás és egy sokkal alacsonyabb oddson megfogadott gyengébb bet között. Szintén szó lesz arról, hogy az egyes sportfogadási portálok élő kínálatát hogyan tudjuk előre feltérképezni. Ezen túl pedig bemutatjuk a legjobb mobilos élő sportfogadást biztosító felületeket, illetve az élőképes közvetítés (live stream) és az élő fogadás viszonyát is ismertetjük.

A legjobb élő sportfogadási oldalak 2019