A baseball fogadás 2021 - Már Magyarországon is elérhető

A baseball játék nem túl népszerű hazánkban, ám ennek ellenére számos bukmékernél elérhető választás a fogadásokat illetően. Ha érdekelnek a baseball fogadás trükkök, melyekkel növelni tudod a nyerési esélyeid, akkor érdemes velünk tartanod az alábbi cikkben, hiszen sok hasznos információt gyűjtöttünk össze számodra. Megtudhatod melyek a legfontosabb tudnivalók egy meccs kiválasztása során, és hogy milyen fogadási piacokat érdemes szemügyre venned a tétjeid elhelyezését megelőzően.

Legjobb operátorok baseball fogadáshoz 2021

# Bukméker Értékelés Ismertető Fogadási piacokBajnokság Bónusz Felkeres
1
22bet
5.0/5
22bet50+ 2+
35 000 Ft
Fogadj most
2
Wazamba
4.9/5
-15+ 1+
30 000 Ft
Fogadj most
3
Casinia
4.8/5
-15+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most
4
20bet
4.8/5
20bet15+ 2+
35 000 Ft
Fogadj most
5
Rabona
4.7/5
Rabona30+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most
6
18bet
4.6/5
18bet15+ 1+
40 000 Ft
Fogadj most
7
Bwin
4.5/5
Bwin30+ 2+
20 000 Ft
Fogadj most
8
1bet
4.5/5
1bet15+ 1+
40 000 Ft
Fogadj most
9
Powbet
4.5/5
-25+ 3+
150 000 Ft
Fogadj most
10
CampoBet
4.5/5
CampoBet30+ 2+
35 000 Ft
Fogadj most
11
Bet365
4.5/5
Bet36515+ 2+
15 000 Ft
Fogadj most
*A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
12
LibraBet
4.4/5
LibraBet15+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most
13
Betinia
4.3/5
Betinia6+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most
14
Zulabet
4.2/5
Zulabet15+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most
15
Sportaza
4.0/5
-15+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most
16
Unibet
4.0/5
Unibet15+ 1+
20 000 Ft
Fogadj most
17
FEZbet
3.9/5
FEZbet15+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most
18
LV BET
3.9/5
LV BET15+ 1+
20 000 Ft
Fogadj most
19
Betfair
3.8/5
Betfair30+ 2+
8 000 Ft
Fogadj most
20
EnergyBet
3.8/5
EnergyBet+ +
3 000 Ft
Fogadj most
21
MalinaCasino
3.8/5
-15+ 1+
35 000 Ft
Fogadj most

Baseball bukmékerek, ahol fogadásokat tudsz tenni

A baseball fogadási oldalak közé tartoznak az alábbiakban ismertetett bukik. Ezeken az oldalakon rendszeresen találhatsz baseball fogadási lehetőségeket, amik számos piaccal várják a magyar fogadókat is.

22bet

22bet

Az egyik legszélesebb fogadási piac kínálattal rendelkező bukméker, amely 35 000 HUF értékű kezdő bónusszal várja a frissen regisztráló ügyfeleket. Jó kiegészítést nyújthat a baseball fogadásaidhoz, ha ennél az operátornál regisztrálsz. Ráadásul magyar nyelvű felülettel rendelkezik a platform, és forintban is megteheted a téteket.

Betfair

Betfair

A sportfogadás tőzsdei formája ezen a platformon érhető el, így nemcsak a bukméker ellen fogadhatsz, hanem a többi játékos ellen is. Sőt, akár ellened is, ha olyan fogadást teszel meg. Ennek a felületnek óriási a népszerűsége világszerte és olyan szorzókat tud nyújtani, amit más oldalakon biztosan nem találsz meg.

FEZbet

FEZbet

Egy viszonylag friss fogadóiroda, amely nemcsak sportfogadással, hanem kaszinó szolgáltatással is várja a szerencsejátékosokat. A FEZbet baseball fogadások megtalálhatók a sportkönyvben, ahol többek között az amerikai MLB bajnokság mérkőzéseire is fogadhatsz. Hendikep fogadások, végeredmény fogadások extra inning-et beleértve, valamint páros páratlan pont fogadások és az első hazafutás fogadás is elérhető ezen a felületen.

Bet365

Bet365

Egy remek 15 000 HUF-os sportfogadási kezdő bónusszal várják az újdonsült ügyfeleket az irodánál, amely nagy valószínűség szerint a legnagyobb táborral rendelkezik a magyar játékosok tekintetében. Remek baseball fogadásokat találsz és ehhez magyar nyelvű ügyfélszolgálat párosul, amely biztonságos fogadást kínál a hazai fogadók számára.

CampoBet

CampoBet

Kiváló 35 000 HUF értékű kezdőbónusz a sportfogadási kánaánban. Számos sportág és mérkőzés található meg a kínálatban, amit a mobilodról is elérhetsz, így bárhol is jársz tudsz baseball fogadást tenni mobilinternet használatával. A Campobet az MLB bajnokságot favorizálja, így itt heti szinten elérheted az összes mérkőzést hendikep, hazafutás, pontszám és páros / páratlan fogadások terén.

Milyen fontos tényezőkre kell odafigyelned a baseball kapcsán

A baseball egy Moneyline játék. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak csak azt kell kiválasztaniuk, hogy ki nyeri a játékot, és nem azt, hogy ki uralja. Fogadás közben két lehetőséged van. Az első az, hogy kiválasztod a favoritot, vagyis azt a csapatot, amely esélyesebb a győzelemre. Míg a második lehetőség az, hogy az esélytelenebb csapatot választod. Tudni kell, hogy amikor fogadást teszel a kedvencre, akkor kevesebb pénzt fogsz nyerni, ha helyesen tippelsz. Másrészt, a nyertes esélytelen fogadás a legtöbb esetben nagyobb hozamot biztosít.

Bár ez nem gyakori a baseballban, de van lehetőséged tétet tenni a spreadre. De ebben a sportágban a spread tétet rule line-nak nevezik. A legtöbb esetben ennek az értéke 1,5, és az esélyesebb csapatra vonatkozik különböző oddsokkal. Lehetőség van arra is, hogy fogadást tegyél a teljes pontszámra (fölött/alatt). Hasonlóan más sportokhoz, a baseballban a fölött/alatti tét a játékban szerzett futások számának fogadása. A baseball hosszú, elhúzódó menetrendje a sportra vonatkozó fogadások másik különleges aspektusa. Mivel minden nap számos esemény és játék zajlik, a fogadóknak szinte végtelen lehetőségük van a fogadások elhelyezésére.

Milyen tipikus fogadási lehetőségeket aknázhatsz ki

A baseball egy elég hosszú játék, ami itt Európában nem is népszerű, ezért elég nagy fanatikusnak kell lenned ahhoz, hogy ilyen meccsekre fogadj. Ehhez természetesen elengedhetetlen a baseball szabályok ismerete. Továbbá nagyon fontos, hogy a csapatokkal és a játékosokkal is teljesen tisztában legyél, hiszen ők azok akik alapjaiban tudnak egy-egy mérkőzést eldönteni. A mérkőzések végeredménye és a szerzett pontok száma a legfontosabb fogadási opciók a baseball meccsek kapcsán.

Tipikus fogadási piacok, amikre sokan fogadnak

A fogadóirodák legnépszerűbb választásai az alábbiakban részletezett fogadási piacok. Ezeket fogod tudni a legnagyobb arányban elérni a bukmékerek kínálatából. Ha ezeken túl extra fogadásokat is szeretnél tenni, akkor keresgélned kell olyan speciális bukit, amely a baseball fogadásokra állt rá.

Végeredmény fogadás

Ez a fogadási piac az, amit minden sportág mérkőzésénél meg fogsz találni, azaz hogy ki fogja nyerni a meccset. Ezt a baseballnál alapjáraton egy kétesélyes fogadásban helyezik el, hiszen a döntetlennek nagyon kicsi az esélye, így az nem is népszerű választás. Persze van külön 3 esélyes fogadási opció is, ahol a döntetlent is kiválaszthatod, de csak összesített fogadásként, ami mellé a pontszámot is el kell találni

Hendikep fogadás

Ennek lényege, hogy az esélytelenebb csapatot kompenzálják plusz pontokkal, így az előre meghatározott plusz pont hozzá fog adódni a mérkőzés végén szerzett összpontszámhoz és ezzel az értékkel számolják el a végeredményt. Így magasabb oddsokkal tehető meg az esélyesebb csapat, viszont a rizikó is emelkedik, hiszen nagyobb arányban kell nyernie a favoritnak.

Élő fogadási lehetőségek a baseballban

Az egyetlen különbség az élő fogadás és a mérkőzés előtti fogadás között az, hogy az egyiket a játék során, a másikat pedig a kezdés előtt helyezik el. A fogadásokat ugyanúgy osztályozzák. Az élő baseball fogadás olyan egyszerű, mint a tét típusának, összegének kiválasztása, majd a tét elhelyezése. Ennél sokkal bonyolultabb nem lesz. Találsz sok fogadástípust, és lehetőség van arra, hogy a meccsre fogadj, de a sportfogadás alapjai továbbra is érvényesek maradjanak. Ha szereted a baseball fogadásokat, és még nem próbáltad ki az élő fogadást - akkor nagyon sok mindenről lemaradsz. Nem csak élvezetes, hanem egy másik potenciálisan jövedelmező sport- és fogadási piac is, amely kiegészítheti sportfogadási repertoárod.

A legnagyobb események, amikre fogadhatsz is

USA Major League Baseball

A nemzetközi baseball naptárban sok verseny szerepel. A legnagyobb esemény a World Series - az USA Major League Baseball szezonzáró bajnoki versenye, amelyet minden év októberében rendeznek. A következő fontos esemény a Premier 12 világbajnokság - új nemzetközi baseball bajnokság, amely 2015 -ben indult útjára. A World Baseball Classic - egy nemzetközi baseball bajnokság, amely 2006-ban kezdődött és 4 évente kerül megrendezésre. Ez az első nagy baseball bajnokság, amelyen profi játékosok vesznek részt a világ legnagyobb ligáiból, beleértve az MLB-t.

Milyen baseball fogadás stratégia jöhet szóba?

Akár újdonság a baseballra való fogadás, akár tapasztalt játékos vagy, az alábbi tippek hasznosak lehetnek számodra. Ezért szánj időt arra, hogy átnézd őket, és esetleg tartsd szem előtt azokat, amelyekről úgy érzed, hogy jelentősen növelhetik a nyerési esélyeid, ha fogadást teszel a baseballra.

Fogadj a kockázatra és ne nyereményre

Ezt a tippet minden sportágra alkalmazhatod, de különösen hasznosnak bizonyult a baseballra való fogadásban. Ez a kifejezés egyszerűen azt jelenti, hogy fogadóként mindig figyelembe kell vennie a téted mértékét. Mindig pontosan győződj meg arról, hogy a tétegység mérete alacsonyabb vagy magasabb a nyereményösszegnél. Ha így teszel, akkor komolyabb veszteségektől mentheted meg magad, miközben egy hatalmas bankroll-t hozol létre, ha szerencséd van egy esélytelen tipp megnyerésével.

Összpontosíts a bajnoki esélytelenekre

Ha vakon fogadsz, könnyen nagy veszteség érhet. Komoly játékosként ismerned kell az összes játékost, aki bajnokaspiráns vagy nem olyan csapattal ellen játszik. Ez óriási különbséget jelenthet a győzelem terén. A baseball egyedülálló játék, mivel az azonos bajnokság minden játékosának összesen 19-szer kell szembenéznie egyetlen év alatt, így nagyon jól ismertek. A játékosok ismerete jelentős előnyökkel járhat a sportra vonatkozó fogadások tekintetében.

Fogadj a közvélemény ellen

A baseball az egyik legjobb fogadás a közvélemény ellen. Ha a nap legaránytalanabb mérkőzéseire és a legnehezebb fogadásokra koncentrálsz, könnyen kihasználhatod a közvélemény elfogultságát. A fogadóirodák helyére is be kell állítani magad, mivel mindig nyernek. Ha ezeket az egyszerű dolgokat elvégzed, biztosan növeled annak esélyét, hogy sikeres baseball fogadó legyél.

Tartsd távol magad a nagy kedvencektől

Sok fogadónak folyamatosan az esélyesebbekre kell fogadnia. Ennek eredményeként kamatoztatják a közvélemény elfogultságát. Ezzel összhangban a népszerű csapatok túlárazottak, mivel a fogadók mindig fogadásokat tesznek rájuk, függetlenül attól, hogy -200, -180 vagy -150. Néha ez a döntés ideálisnak bizonyulhat számodra. Ennek következetes elvégzése azonban jelentősen befolyásolhatja a bankrollod.

Nagyon figyelj a szélre

A végeredmény fogadási piacok nem az egyetlen választás, amikor a baseball játékra kell fogadni. A végösszeg egy másik módszer, amelyet megfontolhatsz. Ez a csapat összpontszámától függ. A szél a legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni az összes fogadások során, mivel nagy hatással lehet az egész játékra. Ha fúj a szél, akkor könnyen nagy hasznára válhat a gyengébb csapatoknak.

Egyéb népszerű sportok

Legjobb operátor
Back to Top