betclic Magyar nyelvű bemutató – egyszerű és nagyszerű

Bár magyar nyelvű felülettel nem rendelkezik a betclic sportfogadó oldal, de ettől függetlenül a használatát minden sportfogadás iránt érdeklődő játékos számára nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. Az oldal rendkívül letisztult, logikus felépítésű, aminek hála, azok is könnyen elboldogulnak vele, akik még nem jártak bukméker iroda oldalán. A letisztultság nagy előnye, hogy pillanatok alatt megtaláljuk az oldal főbb funkcióit, amelyek tökéletesen kielégítik minden igényünket, legyünk akár kezdő, akár profi sportfogadók. Az alábbi betclic bemutatóban szemügyre vesszük az oldal kínálatát, megvizsgáljuk a piacok mennyiségét, az oddsokat, illetve az elérhető promóciókat is sorra vesszük. A betclic a professzionális sportfogadás platform mellett rendelkezik online kaszinóval, élő kaszinóval, pókerszobával és egy professzionális színvonalú, élő sportfogadásra szakosodott aloldallal. Biztosak vagyunk benne, hogy ezen az oldalon mindenki, aki szereti a klasszikus és az élő sportfogadás izgalmait, jól fogja érezni magát.

A kötésekben előszeretettel fogadóknak is jó híreink vannak, mivel az eddig letesztelt sportfogadási portálok közül a betclic volt talán a legmeggyőzőbb olyan szempontból, hogy a magas kötésszámban fogadók számára rendkívül jó ajánlatokat kínál, és folyamatosan megújuló promóciós ajánlatokkal „bombázza” a sportfogadást kedvelő felhasználóit, legyenek akár kezdők, akár haladók, vagy vérprofi sportfogadók. Az ismertetőnk keretében a regisztrációs folyamatot is bemutatjuk, majd megvizsgáljuk a ki- és befizetési lehetőségeket is, de ki fogunk térni a banki átutalások idejére és az ügyfélszolgálat minőségére, illetve az elérhetőségi formáira is. Amennyiben azt tervezed, hogy számlát nyitsz a betclic oldalon, úgy mindenképpen olvass tovább, hogy megismerhesd profi sportfogadó csapatunk szakvéleményét.

 • HASZNÁLHATÓSÁG EGYSZERŰSÉGE
  4
 • BÓNUSZRENDSZER
  4
 • KIFIZETÉSI OPCIÓK
  4
 • ÖSSZEGZÉS
  4
AKÁR100€
Azonnali
20mVÁLASZIDŐ

betclic arculat és funkcionalitás – letisztultság és felhasználóbarátság mindenek felett

A betclic belépést követő perceket az oldal felfedezésével fogjuk tölteni. Az oldal alapvetően egy megvastagított fejlécből és két sávból áll. A két sáv közül a bal oldali rész az úgymond fő rész, mivel itt találhatók a mérkőzésekre felkínált szorzók. Jobb oldalt láthatjuk a saját, eddig megtett fogadásainkat és a promóciókat, valamint itt helyezkedik el a betclic szelvényünk is. A fogadási felület baloldali fő sávja a legfőbb sportokra koncentrál. Alapnézetben a legnépszerűbb fogadási lehetőségeket listázza ki, de rá lehet szűrni a főbb sportokra. Egyebek mellett labdarúgás, tenisz, jégkorong, illetve egyéb sportok teszik ki a kínálatot. Fontos megemlíteni, hogy a last minute, azaz utolsó perces fogadásokat is itt kapcsolhatjuk be. Ekkor az oldal olyan eseményekre való fogadást ajánl fel számunkra, amelyek néhány percen belül kezdődnek el. Kifejezetten ajánlott adrenalin-függőknek!

Az oldal főmenüje a legfelső sávbantalálható. Itt eldönthetjük, hogy a főoldalra, vagy az élő fogadási oldalra navigáljunk. Érdekes, hogy tesztjeink során a betclic volt az egyetlen olyan sportfogadási oldal, amely ilyen élesen elkülönítette a mérkőzés előtti (pre-game) és az élő sportfogadási kínálatát. Ezen két funkció mellett a legfelső menüben találhatjuk a gombokat, amelyekkel el tudunk navigálni az oldal egyéb részlegeibe. Ilyen például az élő és az online kaszinós szekció és a betlic poker részlege is. A megvastagított főmenü alsó részén láthatjuk a sportág szűrőt, ám itt is csak az alapbeállításokat találjuk. Meglehetősen szembetűnő, hogy az bukméker iroda eléggé labdarúgás, kosárlabda, tenisz és jégkorong-párti. Ugyanis minden más sport az egyéb sportok (other sports) menüpont alá van elhelyezve. Fontos megjegyezni, hogy innen érhetjük el a naptár nézetet is a calendar menüpontra kattintva. A legkönnyebben egyébként a naptár menüponttal tudjuk a teljes sportágfát kinyitni, mivel, ha erre rákattintunk, akkor az oldal megjeleníti az összes választható sportágat.

betclic regisztrációs folyamat – percek alatt bejuthatunk a betclic sportfogadás „szentélyébe”

betclic regisztrációs űrlap

A regisztrációs folyamat a betclic sprotfogadó portálon roppant egyszerű. Mivel a felület csak angolul érhető el, így az alábbi leírásban segíteni fogunk az egyes funkciónk elmagyarázásával. Az oldal először azt kéri tőlünk, hogy adjuk meg nemünket (title), majd keresztnevünket (first name) és vezetéknevünket (surname). Ezek után meg kell adni a címünket (address) és a postai irányítószámunkat (postcode), majd a várost, amelyben élünk (town). Ezek után következik az országunk megadása (country), ahol Hungary-t kell kiválasztanunk, majd megadhatjuk, hogy számlánk milyen pénznemben (currency) kerüljön vezetésre. Kifejezetten előnyös, hogy ez utóbbit is mi határozhatjuk meg az oldalon. És az a legszebb az egészben, hogy forint alapú számlát is nyithatunk az oldalon, ami a magyar játékosok szempontjából kimondottan előnyös.

A pénznem meghatározása után az oldal kéri születési adatainkat (date of birth) nap, hónap, év formátumban, majd a mobil telefonszámunk megadása következik. A regisztrációs folyamat második lépésében kell megadni a belépési adatainkat. Először szükségünk lesz egy felhasználói névre (username), majd kétszer be kell írnunk az általunk választott belépési névhez tartozó jelszót (password, confirm your password). Ez után következik kétszer egymás után az email címünk (e-mail address és confirm email address) megadása, majd a biztonsági kérdés, ahol a „Town of birth”, azaz a szülőváros kiválasztását ajánljuk, mert ez azért igen könnyen megjegyezhető. Erre akkor lesz szükségünk, amennyiben elveszítjük a jelszavunkat és gyorsan vissza szeretnénk állítani. Ezek után be kell pipálnunk két nyilatkozat checkbox-át, majd végezetül rá kell kattintani a regisztrációt befejező gombra. Látjátok milyen egyszerű? A betclic regisztráció magyar nyelvi támogatottsága nélkül is pár perc alatt készen voltunk. Összességében kijelenthető, hogy a betlic regisztrációt rendkívül gyorsan és zökkenőmentesen le lehet tudni.

betclic licensz és reguláció – máltai engedéllyel rendelkező oldallal van dolgunk

Természetesen a betclic is rendelkezik számos olyan engedéllyel és licensszel, amely a játékosait védi és a játékélmény biztonságát garantálja a sportfogadó közönség számára. Az oldal a többi nemzetközi sportfogadó oldalhoz hasonlóan magyarországi engedéllyel ugyan nem rendelkezik a hatályos szerencsejáték törvény miatt, ám ez a jövőben az EU-nak hála, könnyen megváltozhat. Addig is fontos megjegyeznünk, hogy az oldal rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Társaság (Malta Gaming Authority, MGA) licenszével, de emellett gibraltári licenc birtokában is van, amely a többi között az Egyesült Királyság területén is érvényes. Az oldal üzemeltetői szorosan együttműködnek olyan független ellenőrző funkciót betöltő testültetekkel is, mint az ESSA, EGBA, eCOGRA. Ez talán a három legnagyobb szerencsejátékot felügyelő szervezet, aminek köszönhetően minden játékos maximális biztonságban tudhatja a személyes adatát és pénzét a betlic oldalának használatakor.

Betclic bónuszok és promóciók

A Betclic tagjaként a követező különböző bónusz ajánlatokat igényelheted:

 • üdvözlő bónuszakár100€
 • FREEBET
  20 000 Ft

Bónuszok – bónuszok tömkelege

A betclic oldalon a promotions menüpontra kattintva találjuk meg a bónuszokat, amelyek különálló almenükben vannak csoportosítva. Itt tekinthetők meg bukméker iroda kaszinó, póker és sportfogadási promóciói. Jelen sorok írásakor a legjelentősebb promóció a Multi Plus, ami minden magas kötésszám után extra nyereményt ír jóvá a szerencsés játékosok számláján. A Multi Plus minden egyes olyan fogadást érint, amely legalább öt kimenetel megfogadását tartalmazza. A promóció ötös kötésekre 5% extra nyereményt ad, és ezt lépteti felfele öt és tíz százalékos lépcsőnként egészen extra 100%-ig, amelyet minden 16-os vagy annál nagyobb kötésre kiválthatunk. Ez az igazat megvallva nem semmi! A bónusz ajánlatban minden jelentősebb kosárlabda, tenisz, jégkorong és labdarúgó liga megtalálható, és ezek felsorolásra is kerülnek az oldal alján.

A betclic bónuszok helyett free bet-eket kínál a játékosainkat. A befizetéseink után is kaphatunk ilyeneket, ám fontos megjegyezni, hogy ezeket a kisebb-nagyobb ingyenes fogadásokat akár tényleges sportfogadási aktivitás nélkül is begyűjthetjük. Mivel a betclic csapata Facebook és Twitter közösségi média csatornáin is osztott már ki hasonló, kisebb mértékű ingyenes fogadásokat. Így, aki betclic számlával rendelkezik, annak azt tanácsoljuk, hogy kövesse a betclic oldalt a közösségi platformokon is, melyeknek elérhetőségei a webszájt alján találhatók. Fontos megjegyezni, hogy ugyanazon számlával hozzáférhetünk a betclic casino és a póker terem bónuszaihoz is.

Piacok – széles választék a legnépszerűbb sportok szerelmesei számára

A betclic oldalán egyértelműen a legnépszerűbb sportok vannak előtérbe helyezve. Ezen belül is labdarúgás a bukméker iroda első számú „kedvence”, ugyanis minél nagyobb és populárisabb ligát választunk az adott fogadásunk megtételéhez, annál több piac áll a rendelkezésünkre. Egy kisebb másodosztályú mérkőzésre húsz – harminc piacot kínál fel számunkra az oldal, míg egy spanyol bajnokság rangadó esetén ez a szám akár 200 piac feletti is lehet.

A betclic sportfogadás platformjának esemény nézetében kifejezetten optimálisan vannak csoportosítva a piacok. Alapesetben minden piac ki van listázva és az 1X2 piac külön ki is van emelve. Viszont a fogadási piacokat leszűkíthetjük a populárisokra, góllövő piacokra, gólszámra, pontos eredményre, kombinációs fogadásokra, hendikepre és első és második félidős fogadásokra is. Ezen felül külön csoportot képeznek az időre leadott fogadások, amely során adott, rövid időszakokra jósolhatjuk meg, hogy mi fog történni. Emellett további külön csoportot kapott a sárga és piroslapokra történő fogadások, a szögletek és az egyéb spéci fogadások piaca is. Itt olyan fogadásokat köthetünk, mint például az egy játékos által szerzett három gól, vagy az, hogy egy adott játékos tizenegyesből szerez-e majd gólt. A betclic sportfogadási portálon még arra is fogadhatunk, hogy egy a mérkőzés során becserélt játékos fog majd később gólt szerezni.

Sportok – rapszodikus sportág kínálat

A Betclic hatalmas sportág választékot nyújt

Tény, hogy a fent említett legnagyobb labdarúgó ligák legnagyobb mérkőzéseire elképesztő mennyiségű piac mennyiség érhető el. Viszont a sportok számától és a sportok arányától nem voltunk elájulva. Mint azt már korábban említettük kiemelt szerepet kap a szerencsejáték szolgáltatónál a tenisz, a labdarúgás a jégkorong és a kosárlabda, és minden más sportágat az egyéb sportok gombra kattintva lehet kilistázni. Összességében 28 sportot számoltunk össze (jelen sorok írásakor), ami egyáltalán nem számít rossznak, ám nem is kiemelkedő. Fontos megemlíteni, hogy a kisebb népszerűséggel bíró sportágak esetében egy-egy adott eseményre az átlagos piac szám 2 és 10 között található, tehát a győztes és a pontszám mellett általában csak néhány további opcióra fogadhatunk.

Fogadás megtétele – a betclic szelvénye rendkívül letisztult és jól működő

A betclic szelvénye nem egy összefüggő, homogén felület - a képernyő jobb oldalán elhelyezkedő sáv van a fogadások megkötésére fenntartva. Amennyiben felveszünk a szelvényünkre egy eseményt, úgy egy apró pop-up üzenet tájékoztat bennünket a jobb alsó sarokban, hogy szelvényünk bővült egy eseménnyel. A szelvény legfelső részén láthatjuk kilistázva az eseményeket. Itt fontos megjegyezni, hogy a betclic két különböző színű ikont is használ fontos jelzésekre és ezek nem feltétlenül egyértelműek, különösen, mivel a betclic magyar nyelvű magyarázatot nem kínál fel ezekhez.

A szelvényen a kimenetelek megfogadásakor látható ikonok közül a piros nyíl jelzi az élőben futó mérkőzéseket, tehát ezek a live betek lesznek, míg a kék nyíl a korai kifizetési lehetőséget jelöli, így ezeket a fogadásainkat a mérkőzés befejezése előtt is lezárhatjuk az aktuális állásnak megfelelően. Az események alatt sorolja fel az oldal a fogadási lehetőségeket, és a szokásos egyes és többes kötés mellett minden populáris kombináció is elérhető. Ez alatt láthatjuk a várható nyeremény teljes összegét, azaz, hogy ha minden fogadásunk bejön, akkor mennyit nyerhetünk. A szelvény legalján a promóciók találhatók, és itt listázza ki például az oldal, hogy milyen odds növelők érhetők el, ha még egy-két további kimenetelt rápakolunk szelvényünkre. A bet now gomb megnyomásával lehet játéka küldeni a fogadási szelvényünket.

Élő fogadás – ideális, ha extra izgalmakra vágyik az ember

Az élő fogadásnak a betclic sportfogadás platformján olyannyira fontos szerepe van, hogy egy teljesen külön oldalt kapott a live betting menüpont alatt. Egy naptárszerű nézetben nyitja meg a live bettingre kattintva az oldal az összes olyan mérkőzést, amelyre élőben is fogadhatunk. A sportok egymás alatt vannak elhelyezve prioritási sorrendben a futballal kezdve. Így amennyiben egy kevésbé populáris sportra fogadnánk élőben, úgy lejjebb kell görgetnünk az oldalon.

Érdemes észben tartani, hogy minden egyes alkalommal, amikor valamelyik sportág valamelyik élőben futó mérkőzésén történik egy fontos esemény, úgy felvillan az adott mérkőzés szorzóit tartalmazó box, és egy kis grafika mutatja meg, hogy például melyik játékos szerzett gól. Az oldal jelenleg még nem rendelkezik élőképes közvetítés funkcióval, azaz live stream-mel, de ezek az apróbb grafikák segítenek abban, hogy a játékos követni tudja az általa megfogadott mérkőzések alakulását. Átlagosan egyébként mérkőzésenként 30-60 piac van az élő fogadások esetén kilistázva az oldalon, amely véleményünk szerint eléggé jónak mondható.

Miért nem hasonlítod össze ezt az operátort a William Hill-tel?

akár 100€
Azonnali
30€-os ingyenes fogadások
AKÁR 10 NAP
Továbbiak elolvasása

betclic ki- és befizetés – megfelelő választék a legnépszerűbb metódusokból

A regisztráció befejezése után a betclic rögtön a befizetési oldalra kalauzol el minket. Itt hajthatjuk végre az első befizetésünket. Tapasztalt sportfogadóként is megdöbbentett minket, hogy a betlic gyakorlatilag az összes befizetési metódust támogatja, amely Magyarországon elérhető. Természetesen befizethetünk bankkártyáról, banki átutalással (rapid, azaz gyors bank transfer is támogatott), paysafecard előre fizetett kártyáról, illetve Skrill és Neteller pénztárcákról is. Ezen felül használhatjuk a sima banki átutalást is, amely a rapid „testvérétől” abban különbözik, hogy némileg lassabb, ám ehhez nem kell semmit engedélyeznünk bankszámlánkat vezető szolgáltatónál.

A minimum befizetés az oldalra bármilyen befizetési módot használva csupán 1000 forint. Ez biztosan elnyeri majd az alacsonyabb téten játszó sportfogadó játékosok tetszését. A befizetés száz százalékosan ingyenes, és a betclic kifizetések 2-5 munkanapon belül érkeznek meg a bankszámlánkra. Fontos megjegyezni, hogy a regisztrációt követő 30 napon belül kötelesek vagyunk megerősíteni a számlánkat, amelyet arcképes igazolvány (vezetői engedély, személyi igazolvány vagy útlevél az elfogadott) feltöltésével tehetünk meg. Ezeket direkt módon felölthetjük az oldalra az accounts menüpont alatt. Fontos megjegyezni, hogy ha ilyenkor 72 órán belül nem töltjük fel ezeket a betclic felfüggeszti a számlánkat.

Mobil – Applikáció egyelőre nuku, de van ütőképes mobilos platform

A Betclic kitűnő mobil alkalmazása

A betlic jelenleg (a cikk megírásának időpontjában) rendelkezik semmilyen mobiltelefonos applikációval. Ettől függetlenül az oldal egyszerű designja miatt rendkívül jól használható a mobil készülékekre optimalizált platformon is. A fő sáv gyakorlatilag minden mérkőzésre három piacot mutat így könnyedén tudunk válogatni a mérkőzések között, és amennyiben kiválasztunk egy mérkőzést, úgy annak le tudjuk nyitni a további piacait. Mobilos bejelentkezéshez ugyanazt a felhasználónevet és jelszót használhatjuk, mint az asztali gépes oldalon. Összességében kijelenthető, hogy a betclic elérése és a fogadások megtétele viszonylag könnyű a mobil készülékekre (okostelefonok, táblagépek) belőtt online felület használata révén is.

Biztonság – a betclic minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik

Természetesen a nemzetközi piac legnagyobb szereplőihez hasonlóan a betclic is rendelkezik úgy SSL, mind TSL tanúsítványokkal, amelyek a felhasználók adatainak védelmét szolgálják. Mindig jó pont, ha egy bukméker iroda adatvédelmi szabályzata (Privacy Policy) elérhető egy kattintással a főoldalról, és ez a betclic esetében is így van. A hosszas dokumentumot átvizsgálva egyértelmű, hogy nagy hangsúlyt fektet a szolgáltató arra, hogy minden ország szabályzatának megfeleljen és a játékosok személyes adatait is megfelelően kezelje. A betlic számára megadott információinkat, a szolgáltató kizárólag saját marketing céljára használja, és semmilyen körülmények között nem adja ki egy harmadik fél számára.

Ügyfélszolgálat – elérhetőség a hét minden napján

A betclic ügyfálszolgálatának munkatársai az oldal jobb felső sarokban elhelyezett szürke Help gombra kattintva tudnak segítséget nyújtani számunkra. Az oldal alapból három opciót kínál fel. Az egyik a FAQ, amely a játékosok leggyakrabban ismételt kérdéseit, és az ezekre vonatkozó releváns válaszokat tartalmazza, a másik a 24/7 rendszerben elérhető e-mailes ügyfél-támogatási szolgálat, ahol 24 órán belül kapunk választ megkereséseinkre. A harmadik gomb pedig az élő csetet nyitja meg, amely minden nap délelőtt 11:00 és este 23:00 között áll rendelkezésünkre. Ha ezt választjuk, ki kell jelölnünk, hogy milyen problémakörben kérnénk az ügyfélszolgálat segítségét. A tesztjeink során néhány perc alatt mindig a rendelkezésünkre állt az ügyfélszolgálat egyik magas képzett munkatársa. Telefonos elérhetőség és magyar nyelvű ügyfélszolgálat jelenleg sajnos nem elérhető

Összegzés – Számos jó mellett néhány hiányosság

Bár a betclic magyar nyelvi támogatással jelenleg nem rendelkezik, de ez senkinek ne szegje kedvét, hiszen egy rendkívül letisztult felületen hódolhatunk kedvenc hobbinknak. És a legnagyobb sportokra széles pre-game és élő kínálattal és jó bónuszokkal fogadhatunk. A be- és kifizetési módok jók, a free betek és a magas kötések után járó bónusz nyeremény miatt is jár egy „piros pont” a szolgáltatónak. Sajnos azonban nincs mobil applikációja az oldalnak és élőképes közvetítést sem találhatunk kedvenc mérkőzéseinkre. Ettől függetlenül a nagy sportok széles kínálata, a jó bónuszok és a letisztult arculat miatt a betclic megérdemli a kiemelt figyelmet. Ugyanis rendkívül gyorsan tudunk fogadásokat kötné a legnagyobb piacokon, jó szorzók mellett. Emellett az összes fontos modern funkció, mint például a 2016 óta elérhető cash out is megtalálható az oldalon.

OPERÁTOR MINIMÁLIS BEFIZETÉS FELDOLGOZÁSI IDŐ BÓNUSZ ÉLŐ TÁMOGATÁS ÉRTÉKELÉS
bet365
5€ akár 3 nap akár
15k Ft
Igen 3m válaszidő
5
ISMERTETŐ
William Hill
5€ akár 10 nap
30€-os
ingyenes fogadások
Igen 10m válaszidő
3.5
ISMERTETŐ
tippmix
3000Ft akár 4 nap - Igen 30m válaszidő
3.5
ISMERTETŐ
Back to Top