Fontos! A bwin jelenleg nem fogad új magyar regisztrációkat és a meglévő regisztrációkkal való belépés is akadozhat. A profi sportfogadói csapatunk által ajánlott sportfogadói portálok listájához kérjük, navigálja a főoldalra!

Ismertető a bwin bukméker irodáról – az online fogadási felület funkcióinak bemutatása

A bwin egyike a Magyarországon is régóta elérhető online bukméker irodáknak. A Németországban és Ausztriában piacvezetőnek számító szerencsejáték szolgáltatót a GVC Holdings üzemelteti. A bwin a cégcsoport egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító fogadási platformja. Az oldal a sportfogadás szolgáltatás mellett virtuális sportokra való fogadást is ajánl, de a kínálatában megtalálható rengeteg kaszinó játék, az élő kaszinó, és a póker részleg is. A bemutatónk során röviden mindenre megpróbálunk kitérni.

  • Fogadási lehetőségek:több, mint 28,000
  • Sport piacok:körülbelül 30
  • Mobil alkalmazás:
  • Engedély kibocsátója:Government of Gibraltar
3.5/5 Élő eredmények és statisztikák
Bwin
Üdvözlő bónusz:
-
NEM VERIFIKÁLT
*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most" hivatkozásra a részletekért.

Az oldal kínálata egyébként rendkívül jó, mivel a GVC sportfogadó oldalai között megosztott a teljes portfólió, tehát mindegyik oldalon ugyanazon eseményekre és ugyanazon szorzón tudunk fogadni. A bwinen is találhatunk free beteket maximum 50 euró értékig, de olyan egyedi játékok is találhatók az oldalon, mint a Football Expert, amellyel minden héten 15.000 euró nyereményért játszhatunk, illetve kiemelt oddsos mérkőzések is elérhetők. Bemutatjuk ezen felül a fogadás menetét, a regisztrációt és a mobil fogadási felületeket (applikációk, mobilos oldal).

Nos, a válasz igen egyszerű. Azért, mert az EU joggyakorlata és az online bukméker irodák sikeres perei a magyar állammal szemben, azt a helyzetet eredményezték, hogy a legtöbb fogadóiroda ismét a hivatalos URL-jén érhető el online. A Bwin belépési folyamatával sincs ez másképp. Úgy látszik, hogy megszűnt az a gyakorlat, hogy az állam IP címek alapján blokkolja az irodák oldalait és a sportfogadóknak különböző alternatív linkeket kell használniuk a személyes fiókjuk eléréséhez.

Az eddigi gyakorlat végre feledésbe merülhet és minden újra a régi kerékvágásba tér vissza. Semmilyen proxy-t vagy speciális linket nem kell használnunk, csak beütjük a böngészőnkbe a Bwin bejelentkezéshez szükséges hivatalos URL-jét és már klikkelhetjük is össze a legfrissebb tippjeinket egy online szelvényre. Minden funkció elérhető akár laptopról, akár mobilról szeretnénk fogadni vagy regisztrálni.

Természetesen nem lehetünk 100%-ig biztosak abban, hogy ez sokáig így is marad, de amíg ez a helyzet áll fenn, addig érdemes kihasználni azt minden előnyével együtt.

Dizájn és funkcionalitás – Letisztult arculat és zökkenőmentes működés

Összességében, a bwin elérése relatíve problémamentes az EU területéről. Ami a dizájnt illeti, a GVC többi sportfogadó oldalához hasonlóan háromsávos oldallal van dolgunk, amelynek a bal oldali sávját a sportágfa foglalja be. A legfőbb sportok a sportágfa tetején vannak, köztük az adott napi labdarúgó kínálattal, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzésekkel. Itt találhatjuk a magas kötésszámra adott szorzó növelőket, illetve itt tudunk sportágakat csillaggal megjelölve kedvencként felvenni. A sportágfában nagyjából ötven sport található, és egy kattintással elérhető a sportoknak a főoldala. A főoldal tetején az éppen aktuálisan futó labdarúgó mérkőzések foglalnak helyet a középső sávban a promóciókkal együtt.

Az oldalon lefelé haladva az országunk kiemelt mérkőzései, majd a legnépszerűbb sportok kiemelt mérkőzései találhatók. Az oldal jobb oldalán láthatjuk a szelvényt, a már megtett fogadásainkat a My Bets alatt, illetve egy kattintással elindíthatjuk a blackjack és a rulett játékokat is. Fontos, hogy az élő sportfogadási naptárt is innen érhetjük el, amellyel előre ki tudjuk listázni azokat a mérkőzéseket, amelyekre élőben szeretnénk fogadni a bwin sportfogadás oldalán.

Három lépésben lebonyolítható, gyors regisztráció

bwin regisztrációs űrlap

A bwin regisztrációs folyamata rendkívül egyszerű, és három lépésben le lehet tudni. Az első lépésben meg kell adnunk országunkat, email-címünket, nemünket majd vezeték- és keresztnevünket. A második lépésben kell megadnunk a felhasználónevünket, a jelszavunkat, a biztonsági kérdésünket, és a pénznemet, amelyben az oldalon a számlánkat fogjuk vezetni (forint és euró is elérhető), valamint a születési évünket. A harmadik oldalon kell megadnunk a pontos lakcímünket és mobiltelefonos elérhetőségünket.

A számlánk a CREATE MY ACCOUNT! gombra kattintva fog aktiválódni. A folyamat összességében gyors és sikeres regisztráció után azonnal be is léphetünk. Amennyiben az oldal kér tőlünk további fényképes dokumentumokat (ez kifizetéshez lesz szükséges), úgy ezeket oldal beépített fájlfeltöltőjében tudjuk feltölteni.

Licensz és reguláció – A bwin gibraltári és Egyesült Királyságban érvényes licenszel is rendelkezik

A nemzetközi sportfogadási oldalak többségéhez hasonlóan a bwin is brit és gibraltári engedélyekkel rendelkezik A platformot az ElectraWorks Limited névre bejegyzett anyagcég működteti. A cég számára a Gibraltar Gambling Commision és a UK Gambling Commission is kiállított érvényes szerencsejáték szervezésre feljogosító engedélyt. Ezeken felül a bwin olyan nemzetközi oldalakkal dolgozik együtt, mint az EGBA, az essa az eCOGRA, a GamStop és a Gambling Comission. Érvényes magyarországi engedélyt az állam jelenleg nem ad ki külföldről jelentkező cégeknek, így egyelőre minden sportfogadási oldal megtűrt státuszban van jelen a hazai piacon.

Bónuszok – Regisztrációs bónuszt ugyan nem találtunk, de az egyéb promóciók száma magas

A bwin leghíresebb „házon belüli” játéka a mobiltelefonon keresztül is elérhető Football Expert. A Football Expert egy a Magyarországon Totó névre futó játékkal megegyező elven, 1X2 rendszerben történő labdarúgó mérkőzések végeredményének megtippelését jelenti. Az oldalon hétről-hétre meg kell tippelnünk 11 mérkőzés kimenetelét és amennyiben legalább 7 eredményt megtippelünk, úgy egy ingyenes fogadás üti a markunkat. 11 kimenetel helyes megtippelése után 10.000 eurót zsebelhetünk be.

Ezen felül olyan promóciókat is szerezhetünk, mint például a fogadásink után járó, a megfogadott összeg 10%-ának összegében jóváírt napi ingyenes fogadás, ingyenes pörgetések nyerőgépes játékokhoz. Emellett vannak még napi szinten frissülő kaszinó promóciók is, amelyek esetében a legpopulárisabb játékokra adnak 10-25% közötti bónusz nyereményt a játékosok számára.

Piacok – Színvonalas szerencsejáték szolgáltatóhoz méltó választék

Egy-egy komolyabb labdarúgó mérkőzés esetén akár 250 piac is elérhető a bwin sportfogadás oldalán. A piacok között olyanokat találhatunk, mint az 1X2 fogadások, mérkőzés győztese, hendikep fogadások, de emellett igen széles a fogadási típusok kínálata lapokra és szögletekre is. A játékosokra vonatkozó piac választék és rendkívül jónak mondhat: gólszerzőkre és adott időszakokra is köthetünk fogadásokat.

Érdemes a Price Boosts és az Enchanced Accas is menüpontokat szem előtt tartani, mivel az előbbi a megnövelt szorzóval rendelkező piacokat, míg utóbbi a magas kötésszámokat díjazza adott mérkőzések esetében. Fontos megjegyezni, hogy a Build A Bet funkcióval az oldalon elérhető piacokat bármilyen módon kombinálhatjuk egymással, illetve akár saját magunk által kitalált piacra is kérhetünk szorzókat az oldal oddsmakereitől.

Sportok – széles választék a legnagyobb sportágakra

A bwin jelenleg körülbelül negyven sportot ajánl fogadásra. A kínálat természetesen évszakonként változik, de fontos megjegyezni, hogy a piacok száma minden esetben jelentős mértékben függ az adott sport népszerűségétől. Egy labdarúgó, kosárlabda vagy tenisz meccsen száz feletti piacra fogadhatunk, míg a kisebb sportoknál zömében csak a győztesre és egy pont totálra tudunk fogadni. Az egzotikusabb sportok közül olyanokat találunk az oldal kínálatában, mint a sakk, a baseball, a bandy, a floorball és a rögbi. Fogadhatunk továbbá politikai eseményekre is, illetve az Európa-szerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő küzdősportokra. A bwin sportág kínálata összességében tökéletesen megfelelő és mai mércével is versenyképesnek mondható.

Hatalmas sportág kínálat a Bwin-nél

Fogadás menete – egyszerű és villámgyors

A bwin regisztráció befejezése után gyakorlatilag azonnal meg is tehetjük első fogadásunkat. A szelvény az oldal jobb oldali sávjában található, fix elhelyezésű. Ha több mérkőzés kimenetelét tesszük fel a szelvényünkre, úgy azonnal találunk multi bet és system fogadási lehetőségeket is. Amennyiben olyan kimeneteleket fogadnánk meg, amelyek valamiért nem kombinálhatók, úgy azt jelzi számunkra az oldal. Fogadásunkat a place bet gombbal tehetjük meg, és a megtett fogadások a szelvény jobb felső sarkában látható my bets funkció alatt találhatók. Összességében elmondható, hogy fogadások megtétele egyszerű az oldalon. Korai kifizetési funkciót (early cashout) viszont nem találtunk a fogadási platformon.

Élő fogadások – Széles kínálat, szinte minden komolyabb sporteseményre fogadhatunk élőben

Sajnos live streamet, azaz élőképes közvetítéseket viszonylag alacsony számban találtunk csak az oldalon (a tesztünk időpontjában zajló nagyjából 60 mérkőzésből összesen 6-nál kínált fel az oldal live streamet). Viszont erre némi gyógyírt nyújt, hogy a bwin a kevésbé népszerű sportágak esetén is elég sok élő piacot kínál. Egyenek mellett élőben fogadhatunk tollaslabda, kézilabda, asztalitenisz meccsekre is az oldalon. Az élő közvetítést némileg pótolva, egy rendkívül látványos scoreboard mutatja számunkra az eredményeket, illetve egy digitális pályanézetet is el tudunk érni, ahol láthatjuk például, hogy egy tenisz mérkőzésen melyik játékos pontosan hova szervál, és hogy történik az adogatás. Mindent egybevetve elégedettek lehetünk az bukméker iroda élő fogadási kínálatával.

Miért nem hasonlítod össze ezt az operátort a Unibet-tel?

-
AKÁR 5 NAP
Nem verifikált
20000 Ft
AKÁR 3 NAP
Unibet ismertető

Pénzügyi tranzakciós metódusok: be- és kifizetési módok széles választéka

A bwin sportfogadások bonyolítására létrehozott online platformja, az online szerencsejáték piac egyik legszélesebb ki- és befizetési opció választékát kínálja a játékosainak. A befizetéseknek alapesetben nincs díja, ám érdemes megnézni az egyes befizetési módokra vonatkozó külön szabályokat. A rendelkezésre álló fizetési módok között megtalálhatjuk az Abaqoost, az Apple Payt, a Skrillt, a PayPalt, A Netellert és természetesen a bankkártyákat is. A kifizetések feldolgozására 2 munkanapot kér az oldal. Természetesen a játékosok bármikor megszakíthatják kifizetéseiket (amíg azok ne kerültek feldolgozásra), amennyiben szeretnének tovább játszani az adott összeggel.

Mobil felület – az asztali gépes felülettel megegyező szintű felhasználói élmény

A bwin mobil alkalmazás kitűnő

A bwin Android platformra készült mobil applikációját a szolgáltató az asztali gépekre optimalizált webszájtján is folyamatosan reklámozza. Az app a Mobile menüpont alatt található. A mobilos nézeten keresztül elérjük a sportfogadási oldalt, amely megegyezik az m.bwin.com kínálatával és a kliensen keresztül pókerrel és kaszinó játékokkal is játszhatunk. Az app funkcionalitásának köszönhetően részletes statisztikák, gyors piac kiválasztás és egy egysávos, jól navigálható nézet vár bennünket. Összességében rendkívül elégedettek lehetünk a bwin mobilos megoldásaival. Emellett az is szót érdemel, hogy a bwin bónuszok szintén elérhetők mobil készüléses felületről is.

Biztonság és adatbiztonság – a bwin rendkívüli módon ügyel a játékosainak biztonságára is

Amennyiben fontos számunkra az adataink biztonsága is, akkor a bwin ezen a terülten sem fog csalódást okozni. Az oldal adatbiztonságra vonatkozó irányelveiből kiderül, hogy az érzékeny személyes adatok csakis saját marketing célra kerülnek felhasználásra. A szolgáltató kizárólag abban az esetben adja ki harmadik fél számára az ügyféladatokat, amennyiben egy hivatalos EU-s állami szerv erre felszólítja. A felhasználók és a bwin közötti kommunikáció biztonságát a lefejlettebb SSL és TSL titkosítási technológiák alkalmazása garantálja.

Ügyfélszolgálat – csupán egy gombnyomásnyira van a segítség

Amennyiben egy adott időpontban a bwin nem elérhető, vagy bármilyen problémánk adódna fogadások megkötése terén, egy pillanat alatt el tudjuk érni az ügyfélszolgálatot a Contact gomb megnyomásával. Az bukméker iroda ügyfélszolgálata online űrlapon, e-mailen, postai úton, illetve telefonon keresztül érhető el. Az élő chat funkció a cikk megírásának időpontjában még nem volt biztosított.

Általános információk a Bwin-ről
Vállalat Támogatás Biztonság Játékos védelem
Név:Bwin Élő chat:08:00 – 22:00(CET) Monday - Sunday Titkosítás:128-bit SSL Befizetési limitek:Állítható
Székhelyek or Központok:Isle of Man Telefon:0043-1-253 1726997 Licenc tulajdonosa:Government of Gibraltar Fogadási limtiek:Állítható
Tulajdonos:GVC Holdings PLC Email:[email protected] Engedély szám:No. 50 Gyermekvédelem:Garantált

Konklúzió- profi sportfogadási platform a javából

Ha az apróbb hiányosságoktól eltekintünk, akkor összességében elégedettek lehetünk a bwin szolgáltatásaival. A sportok és a piacok terén is erős a kínálat, az élő fogadási felület nagyszerű, és könnyedén tudunk, mind élő, mind pre-match fogadásokat is kötni az oldalon. Az oddsok megfelelők, emellett számos bónusz és folyamatos nyereménynövelő érhető el a játékosok számára. A naponta elérhető egy darab free bet különösen jó dolog a kisebb tétekben játszó felhasználók számára.

A mobil applikáció és a mobil készülékekre optimalizált oldal a felhasználói élmény terén megegyezik az asztali gépes platformmal. És a hab a tortán, hogy póker és kaszinó játékok is játszhatók velük. Az ügyfélszolgálat gyorsan reagál a megkeresésekre, a kifizetések relatíve gyorsak, és számos pénzügyi tranzakciós metódus közül választhatunk. Ami negatívumként felróható, az az élő mérkőzés közvetítések kis száma, de ha ettől eltekintünk, akkor a bwin jelenleg az egyik legjobb webes szerencsejáték szolgáltató úgy a sportfogadók, mind az online kaszinó játékok, és a póker szerelmesi számára.

GYIK

☑️ Mi az az esport?

Az esport egy rendkívül gyors ütemben fejlődő és növekedő sport, mely az elektromos sport rövidítése. Nagyon leegyszerűsítve a versenyszerű videójátékozást jelenti, ami azt jelenti, hogy egyszerre több ember verseng egymás ellen egy videójáték keretein belül. Többnyire professzionális esport sportolók játsszák a játékokat, melyek rendkívül érdekesek és izgalmasak. Ez a sportág mára már megjelent a sportfogadó iroda kínálatába, melynek révén te is bármikor fogadhatsz akár egy FIFA vagy egy CS GO mérkőzésre.

☑️ Hasonló fogadási szabályok érvényesek az esportnál is, csakúgy, mint a rendes sportoknál?

Általában véve elmondható, hogy igen, de azért van néhány fontos kivétel. A mérkőzések az egyéni versenyektől is függenek és a hivatalos eredményeket, mindig a hivatalos verseny weboldaláról teszik közzé. Az eSoccer, vagy eMotorsport sportesemények esetében mindig az eSport maximális kifizetési korlátjai érvényesek, nem pedig a valós sportoké. Ezeken felül még vannak kitételek, melyeket érdemes az iroda felhasználási feltételei között átolvasni.

☑️ Mik azok a virtuális sportok?

A nevéből adódóan olyan számítógép által szimulált sportesemények, mint a normál sportok. Az így megjelenített labdarúgás, tenisz, lóverseny eseményeket egy véletlenszám generátor irányításával működtetett számítógép vezérli. Ezzel biztosított a pártatlanság és a szerencse, véletlen. Itt aztán tényleg csak a szerencse dönti el, hogy melyik csapat fog nyerni vagy veszíteni.

☑️ Miért lett törölve a fogadásom?

Általában azért kerülhet törlésre egy fogadás, mert helytelen információkkal lett feltöltve, vagy egy mérkőzés előtt fogadás már a mérkőzés kezdete után lett elfogadva. Továbbá akkor is érvényteleníthetnek fogadásokat, ha egy csapat nem állt ki, vagy valamilyen oknál fogva az adott esemény törlésre került.

Egyéb ajánlott operátorok
4.6/5
20000 Ft
Betclic Ismertető
4.7/5
20000 Ft
Unibet Ismertető
4.5/5
8000 Ft
Betfair Ismertető
Legjobb operátor
Back to Top